MENÜ

Beşiktaş 1-4 AZ Alkmaar

Beşiktaş milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı, sahası Vodafone Arena'da Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile yaptığı hazırlık maçıyla değerlendirdi. Match PR'ın organize ettiği maçta Beşiktaş 90 dakika sonunda 4-1 mağlup olurken, AZ Alkmaar'ın genç forveti Friday hat-trick yaptı. Beşiktaş'ın gençleri ise sınıfı geçemedi.

Beşiktaş 1-4 AZ Alkmaar

Milli arada Beşiktaş , Match PR'ın organize ettiği maçta Hollanda Ligi'nde 5. sırada bulunan AZ Alkmaar 'la Vodafone Arena 'da karşılaştı. Siyah Beyazlılar'da Şenol Güneş sahaya genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkarken, Hollanda temsilcisi iyi oyunla rahat bir galibiyet aldı.

Haberin Devamı

İlk yarıda Alkmaar'ın 21 yaşındaki genç Nijeryalı forveti Fred Friday, 15 ve 41'de ağları sarsarak ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıda da durmayan Friday, 59'da skoru 3-0 yaptı.

78'de Robert Mühren skoru Hollanda temsilcisi adına 4-0 yaparken, Beşiktaş'ın tek golü ise 88'de Marcelo Guedes'ten geldi.

AZAlkmaar'ın genç oyuncularının hırslı görüntüleri dikkat çekerken, Beşiktaş'ın gençleri ise sınıfta kaldı.

İki takımın ilk 11'leri:

Beşiktaş: Utku, Beck, Marcelo, Atınç, Adriano, Necip, Tolgay, Gökhan İnler, Kerim, Olcay, Hamza

AZ Alkmaar: Gino Coutinho, Ron Vlaar, Ridgeciano Haps, Ben Rienstra, Iliass Bel Hassani, Stijn Wuytens, Dabney Souza, Mats Seuntjens, Robert Muhren, Friday, Fernando Lewis

Haberin Devamı

Vodafone Arena'da Olcay Şahan'a şok ıslık

YORUM YAZ