MENÜ

Bakhtiyor Zaynutdinov, Beşiktaş için İstanbul'a geldi

Beşiktaş, CSKA Moskova'da oynayan Kazakistanlı futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov'u transfer etti. 25 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolleri ve resmi imza için İstanbul'a geldi.

Bakhtiyor Zaynutdinov, Beşiktaş için İstanbul'a geldi

Siyah-Beyazlılar, bir süredir devam eden görüşmelerin ardından Bakhtiyor Zaynutdinov transferi için Rusya kulübü CSKA Moskova’yla anlaşmıştı. 25 yaşındaki Kazakistanlı futbolcu, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

İMZA İÇİN İSTANBUL'DA

Beşiktaş'ın yeni transferi Zaynutdinov'u taşıyan uçak, Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. İstanbul'a gelen Bakhtiyor Zaynutdinov, kısa süre içerisinde yeni takımı Beşiktaş ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Bakhtiyor Zaynutdinov, Beşiktaş için İstanbula geldi

Beşiktaş'ta asbaşkan Serhan Çetinsaya, Bakhtiyor Zaynutdinov’u havalimanında karşıladı.

'ÇOK MUTLUYUM'

Beşiktaş formasıyla İstanbul’a gelen Zaynutdinov, havalimanında açıklamalarda bulundu. Zaynutdinov açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Çok mutluyum. Beşiktaş, tarihi ve çok iyi taraftarları olan bir kulüp. Sosyal medya hesabımda taraftarların birçok mesajı var. Hepsine çok teşekkür ederim.

Siyah-beyazlı ekibin, sağlık kontrollerinin ardından transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

4 MİLYON EURO BONSERVİS

Bonservis bedeli olarak Kara Kartal’ın taksitler halinde 4 milyon Euro civarı bir rakam ödemesi bekleniyor. Oyuncuya da yıllık yaklaşık 1 milyon Euro ücret verilecek. TFF’nin bu sezon aldığı karar doğrultusunda Türki Cumhuriyetlerden en fazla 1 futbolcu, yerli statüsünde oynayabiliyor.

Haberin Devamı

'MAVİ KART AVANTAJI VAR'

Kazakistan Milli Takımı’nda da forma giyen Bakhtiyor Zaynutdinov, mavi kartlı oyuncu olarak yerli kontenjanında kullanılacak. Teknik direktör Şenol Güneş de dün maçtan önce yaptığı açıklamada, “Zaynutdinov ile anlaşıldı. Artık bir an önce takıma katılmasını bekliyoruz. Mavi kart avantajı var. Çok yönlü bir isim. Onun dışında bir Türk oyuncu da alabiliriz” dedi.

Bakhtiyor Zaynutdinov, Beşiktaş için İstanbula geldi

YORUM YAZ