MENÜ

Aston Villa'dan Beşiktaş' a yeni transfer teklifi! Semih Kılıçsoy'u istiyorlar

Kartal’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için harekete geçen Aston Villa Sportif Direktörü Monchi, yıldız oyuncuyu düzenli olarak izlemeye devam edecek. Geçen yazdan beri 18 yaşındaki futbolcuyu isteyen Monchi, devre arasında da şartları zorlayacak

Aston Villa'dan Beşiktaş' a yeni transfer teklifi! Semih Kılıçsoy'u istiyorlar

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’nın sportif direktörü Monchi, uzun bir süredir Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’u takip ediyor. Bu anlamda 18 yaşındaki futbolcunun durumuyla ilgili olarak yeni bilgilere ulaşıldı. Monchi’nin, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Beşiktaş ile görüştüğü belirtildi. O dönem genç oyuncunun şartları sorulurken, yönetim ise Semih’ten uzun yıllar boyunca faydalanmak istediğini bildirdi. Semih’in satışına onay çıkmayınca transfer bir süre rafa kalktı. Özellikle söz konusu dönem içerisinde Şenol Güneş’in teknik ekibinde yer alan Burak Yılmaz, her fırsatta Semih’ten övgüyle bahsetti.

Haberin Devamı

Yeni teklif gelecek

Semih Kılıçsoy da uzun süre Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini söylerken, gelişimi için kiralık gitmeye sıcak bakacağını belirtti. Ancak Monchi’nin, yine bu transferde ısrarcı olacağı ve şartları sonuna kadar zorlayacağı aktarıldı. İspanyol futbol adamının, kendi scout ekibine genç oyuncuyu sürekli izlettirdiği ve rapor tutturduğu da gelen haberler arasında yer aldı. Kara Kartal, 18 yaşındaki oyuncuyu elinde tutsa da Aston Villa cephesinin yeni bir teklif yapacağı iddia edildi.

Aston Villadan Beşiktaş a yeni transfer teklifi Semih Kılıçsoyu istiyorlar

YORUM YAZ