MENÜ

Antalyaspor yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta Omar Colley: Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu

Süper Lig'in 30. haftasında sahasında ağırladığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ın önemli isimlerinden Omar Colley, ikinci yarıdaki performanslarına dikkat çekerek hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını belirtti.

Antalyaspor yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta Omar Colley: Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar'ın önemli isimlerinden Omar Colley, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
Beşiktaş - Antalyaspor maçı (VİDEO)

Hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten Colley, "Maça kötü başladık ve ardından da bir gol yedik. Penaltı oldu değerlendiremedik. Bunlar maçın içerisinde olur. Sonrasında geri dönmeye çalıştık. İkinci yarıya çok canlı ve istekli başladık. Her şeyi denedik. Fırsatlar bulduk rakibimize de fırsat vermedik. İkinci yarıdaki performansımızı göz önüne getirirsek hak etmediğimiz bir mağlubiyet olduğunu düşünüyorum. Derin ve geniş bir kadromuz var. Necip Uysal’da takımın kaptanı bugün cezalıydı. Onun yerine Joe Worrall oynadı. İyi de oynadığını düşünüyorum. Tabii futbolda bazı anları da engelleyemiyorsunuz. Bu detaylar üzerine düşünüp bunları düzeltmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ