MENÜ

Alex Oxlade-Chamberlain'den Şenol Güneş ve Burak Yılmaz sözleri! 'Hoş değildi'

Sezon başında Premier Lig ekiplerinden Liverpool'dan Beşiktaş'a transfer olan Alex Oxlade-Chamberlain açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu Şenol Güneş ve Burak Yılmaz hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Alex Oxlade-Chamberlain'den Şenol Güneş ve Burak Yılmaz sözleri! 'Hoş değildi'

Yaz transfer sezonunda Liverpool'dan Beşiktaş'a bedelsiz olarak gelen Alex Oxlade-Chamberlain, The Athletic'e açıklamalarda bulundu. İngiliz futbolcu, siyah-beyazlı ekip hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA GELDİ

Siyah-beyazlılar, bonservisi elinde bulunan Alex Oxlade Chamberlain ile sezon başında 3 yıllık sözleşme imzaladı. İngiliz oyuncuya 1 milyon 500 bin euro imza parası ödeneceği kaydedildi. Alex Oxlade Chamberlain'in maaşının 2 milyon 500 bin euro olduğu ve alacağı süreye bağlı olarak maç başına azami 10 bin euro maç başı ücret alacağı aktarıldı.

'ÖMÜR BOYU HATAY'DA KALABİLİRİM'

10 MAÇA ÇIKTI

Sezon başı kadroya katılan yıldız futbolcu, Beşiktaş ile 10 resmi maça çıktı. Chamberlain söz konusu maçlarda 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Alex Oxlade-Chamberlainden Şenol Güneş ve Burak Yılmaz sözleri Hoş değildi

'BUNDAN KEYİF ALIYORUM'

Öğrenmekten keyif adlığını söyleyen Chamberlain, "Bazı kısımlar çok Avrupalı hissettiriyor ve hiç de yabancı ya da farklı hissettirmiyor. Ve farklı bir şey olduğunda, bunu ilginç buluyorum. Bu konuda bilgi edinmek istiyorum. Kulüpteki şefler bana farklı yemekler, geleneksel Türk yemekleri gösteriyor ve farklı kelimeler öğretiyorlar. Bundan keyif alıyorum" dedi.

Haberin Devamı

'BURASI BÜYÜK BİR KULÜP'

Beşiktaş hakkında konuşan Alex Oxlade-Chamberlain, "Burası büyük bir kulüp, ailemden çok uzakta değil - sık sık gidip geliyorlar - ve buraya gelmek benim için çok mantıklıydı. Takım geçen sezonu üçüncü bitirdi ve belki insanlar bizi güçsüz olarak görüyor ama ben bunu seviyorum. Eric Bailly ve Ante Rebic gibi oyuncularla buraya gelmek ve ligi kazanmak için mücadele etmek hoşuma gidiyor. İstendiğiniz, gerçekten gelip oynamanızı istedikleri bir yere gitmelisiniz. Ben de her zaman farklı bir kültürü denemek ve farklı bir ligde oynamak istediğimi hissetmişimdir" dedi.

Alex Oxlade-Chamberlainden Şenol Güneş ve Burak Yılmaz sözleri Hoş değildi

'ATMOSFER GERÇEKTEN ÇOK ZORDU'

Daha önce Beşiktaş'a karşı oynadığını söyleyen Chamberlain, "Beşiktaş maçında (2014'te Şampiyonlar Ligi ön eleme play-off'u) burada 0-0 berabere kalmıştık ve gerçekten zor bir maçtı. Aslında Olimpiyat Stadı'ndaydı ama dışarı çıktığımı hatırlıyorum ve uzak tarafta siyah-beyaz bayraklardan oluşan bir deniz vardı. Deplasman oyuncusu olarak o maçtaki atmosfer gerçekten çok zordu. Ama ev sahibi taraftaysanız, orası olmak için harika bir yer" sözlerini kullandı.

Taraftarlar hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Bu onların hayatı, tutkusu ve evet, açıkçası değişken olabiliyor çünkü büyük takımların maçlarının çoğunu mutlaka kazanması bekleniyor. İlk birkaç haftada gördüğüm kadarıyla, kazandığınızda ve iyi gittiğinizde daha iyi bir yer yok. Eğer düşük performans gösteriyorsanız, bunu biliyorsunuz. En üst seviyede bu her zaman böyledir ama taraftarların kulüple olan bağı ve hatta kulübün yapısı, başkan seçimleri açısından İngiltere'den biraz farklı. Burada büyük bir söz hakları var. Eğer iyi gidiyorsanız ve yapmanız gerekeni yapıyorsanız, sizi çok destekliyorlar." sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ SÖZLERİ

Şenol Güneş'in ayrılığı hakkında konuşan Alex Oxlade-Chamberlain, "Bunun gerçekleştiğini görmek hoş değildi çünkü beni buraya o getirdi ve ben de bunun karşılığını biraz daha fazla verebilmek istiyordum. Southampton'da Alan Pardew ile geçirdiğim ilk sezonda bunu başarmıştım ama o zamanlar genç takım ile A takım arasında gidip geliyordum. Henüz 17 yaşındaydım. Sonra Southampton'da Nigel Adkins vardı, sonra Arsene (Arsenal'de Wenger), sonra da Jurgen, bu benim futbolda bazen işlerin nasıl yürüdüğüne dair ilk gerçek deneyimim" dedi.

Haberin Devamı

Alex Oxlade-Chamberlainden Şenol Güneş ve Burak Yılmaz sözleri Hoş değildi

'BURAK YILMAZ İYİ İŞ ÇIKARACAK'

Şenol Güneş'ten sonra takımın başına geçen Burak Yılmaz hakkında konuşan yıldız futbolcu, "Ama oraya ulaşacağımızı düşünüyorum. Bence yardımcımız Burak Yılmaz bu konuda iyi bir iş çıkaracak. Oyunculardan büyük saygı görüyor. Umarım bunun üzerine bir şeyler inşa edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Alex Oxlade-Chamberlainden Şenol Güneş ve Burak Yılmaz sözleri Hoş değildi

YORUM YAZ