MENÜ

Ahmet Nur Çebi'den istifa açıklaması! Yapılanları anlamıyorum

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş, yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Basın toplantısında konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftarın yapmış olduğu istifa tezahüratları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi'den istifa açıklaması! Yapılanları anlamıyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Takım başarılı olsun da bize yapılanları biz kaldırırız. Galatasaray tribünlerinde bana edilen küfürleri unutmadım. Taraftarımızın bana sahip çıkması gerekirken yapılanları anlayamıyorum" dedi. Token konusunda çalışmalarını sürdüren Siyah-beyazlı kulüp, bir kripto varlık işlem platformu ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında Başkan Çebi'nin gündemle ilgili açıklamaları şöyle;

“Mali olarak Beşiktaş’ın iyi yönetildiğini ifade edebilirim. Transfer döneminde dikkatli olduk. Bunun karşılığını sportif ve mali olarak göreceğiz. Önemli olan sportif ve mali başarıyı beraber yürütebilmek.

YENİ TRANSFER GÖNDERİLİYOR

Mali yapının düzeldiği bir ortamda muhalifler gelmek isteyebilirler, bir grup taraftar da onlarla hareket edebilir. Neden böyle yaptıklarını gelip anlatsınlar. Her Cuma öğleden sonra bu arkadaşları bekliyorum. Gelip dertlerini anlatsınlar. Sosyal medyada yazılıp çiziliyor ama buraya gelen yok. Takım başarılı olsun da bize yapılanları biz kaldırırız. Galatasaray tribünlerinde bana edilen küfürleri unutmadım. Taraftarımızın bana sahip çıkması gerekirken yapılanları anlayamıyorum.
Trabzonspor’a yenildiğimizde kahroldum. Sabırla beklemek ve sezon sonunu görmek lazım. Ben eleştirileri dinlemeye hazırım, yeter ki takımın morali bozulmasın. Tribünde birkaç kişi bağırıyor diye tüm tribün bağırdı algısı yapılmasını art niyetli buluyorum.

Haberin Devamı

Futbolcularla ilişkileri teknik direktör yönetir. Hoca, performansa göre oyuncuları kadroya alır ya da almaz. Benzer şeyler başka takımlarda da oluyor ama bu kadar gündeme gelmiyor. Bizde bu konuların gündeme getirilmesi art niyettir.
Onana’nın iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Birçok teklif varken kendisini buraya getirdik. Hocanın forma adaleti olduğuna inanıyorum. Kim başarılıysa formayı ona verir.

Ahmet Nur Çebiden istifa açıklaması Yapılanları anlamıyorum

Yanlış Onana alındı diyen kişi Beşiktaş’a başkan adayı oldu. Aklınca espri yaptı. Espri değilse aklından zoru vardır. Böyle bir şey olması söz konusu değil. Beşiktaş’a zarar verecek herkesin karşısında olacağız.”

Beşiktaş | Ahmet Nur Çebi'den Onana açıklaması

Ahmet Nur Çebiden istifa açıklaması Yapılanları anlamıyorum

YORUM YAZ