MENÜ

Adım adım Beşiktaş'a! Teknik direktörü açıkladı

Gelecek sezonun çalışmalarını sürdüren Beşiktaş transfer listesinin başında yer alan yıldız futbolcu için sona yaklaşıyor. Golcü oyuncunun teknik direktörü de transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

Adım adım Beşiktaş'a! Teknik direktörü açıkladı

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, listesinin üst sıralarında yer alan isimlerden biri olan Juninho'yla ilgili gelişmeler siyah-beyazlıları heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF VAR"

Azerbaycan Premier Ligi'nin 28. haftasında Kapaz'ı deplasmanda 6-1 yenen Karabağ şampiyon olurken transfer listesindeki Brezilyalı futbolcu Juninho, CBC Sports muhabiri Elçin Cafarov'un adının Beşiktaş ile anılması hakkındaki sorusuna, "Transfer tekliflerini menajerim değerlendiriyor. Ben bu konuyla ilgilenmiyorum. Hayırlısı neyse o olur" yanıtını vermişti. Beşiktaş yönetimi de oyuncunun bu cevabı sonrası resmi girişimlerini öne çekme kararı aldı.

Adım adım Beşiktaşa Teknik direktörü açıkladı

Samet Aybaba'nın izlediği ve olumlu rapor verdiği isimlerden biri olan Azerbaycan şampiyonu Karabağ'ın Brezilyalı golcüsü Juninho için son olarak teknik direktörü Gurban Gurbanov da bir açıklama yaptı. Gurbanov, takımın yıldızlarından Juninho için Beşiktaş iddialarına, "Takımı korumak için çalışacağız. Bazen düşünmediğimiz, oyuncuları tutamayacağımız teklifler oluyor. Türkiye'den de teklifler var. Juninho yükselen bir yıldız. Bunlar futbolun normal dinamikleri içinde olan gerçekler. Kimsenin önünü de kapatamayız" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

44 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Karabağ formasıyla 44 resmi maça çıkan 27 yaşındaki Juninho bu karşılaşmalarda 25 gol, 8 asistlik skor katkısı sağladı.

YORUM YAZ