MENÜ

Aboubakar'dan Beşiktaş'a karşı olay hamle! Taraftar buna çok kızacak

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinin ardından kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'dan Beşiktaşlılar'ı kızdıracak bir hamle geldi.

Aboubakar'dan Beşiktaş'a karşı olay hamle! Taraftar buna çok kızacak

Bu sezon istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile başlayan değişim rüzgarı son olarak yeni Başkan Hasan Arat'ın gelmesiyle son bulmuştu. Yeni yönetimin ilk maçı ise Fenerbahçe derbisiydi. Sahadan 3-1 mağlup ayrılan Beşiktaş'ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, aldığı bir kararla Onana, Ghezzal, Bailly, Aboubakar ve Rosier'in kadro dışı kaldığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

4 YILDIZ İÇİN GERİ SAYIM!

RUSLAR TALİP OLMUŞTU

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın teknik direktör koltuğuna oturmasının ardından takımdaki davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'a sürpriz bir talip çıktı. Siyah-Beyazlı ekibin yıldızına yönelik gelen teklifi Ruslar duyurdu. Beşiktaş'ın kadro dışı kalan yıldızı Vincent Aboubakar'ı Rus ekiplerinden Spartak Moskova kadrosuna katmak istiyor. Sport24'ün haberine göre, Rus ekibi Kamerunlu yıldızı transfer etmek için çalışmalarına başladı.

Aboubakardan Beşiktaşa karşı olay hamle Taraftar buna çok kızacak

FEYYAZ UÇAR'DAN AÇIKLAMA

SAÇ YÜZÜNDEN OYNAMADIĞI İDDİALARI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Geçen ay milli arada ülkesi Kamerun’a giden Vincent Aboubakar, sonrasında eşinin rahatsızlığını mazeret göstererek Paris’e gitmişti. Ancak oyuncunun, ailesiyle ilgili olarak sorunlardan dolayı değil, saç ektirmek için Paris’e gittiği ortaya çıkmıştı! İstanbul’a dönüşte 3 hafta toplara kafa vurmaması istenen yıldız futbolcu, bu kez de sakat olduğunu iddia ederek maçlara çıkmıyor ve bireysel idman yapıyor. Ayrıca kulübün haberi olmadan 2 kez Paris’e kontrole gidiyor. Tüm bu yaşananların ardından yeni yönetim, kulüp yetkililerinden de bu durumun onaylanması sonrasında Aboubakar’ı kadro dışı bırakıyor.

Haberin Devamı

Aboubakardan Beşiktaşa karşı olay hamle Taraftar buna çok kızacak

BEŞİKTAŞ'I TAKİPTEN ÇIKTI

Bu gelişmelerin ardından Kamerunlu golcüden flaş bir hamle geldi. Aboubakar sosyal medya hesabından Beşiktaş'ı takipten çıktı. Golcü futbolcunun bu hamlesinin sonrasında kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hasan Arat: Birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam etmeliyiz

Aboubakardan Beşiktaşa karşı olay hamle Taraftar buna çok kızacak

Bu sezon Beşiktaş'la 22 resmi maça çıkan Aboubakar, 11 gol atarken 3 de asist yapmıştı.

YORUM YAZ