MENÜ

Aboubakar önerdi, Beşiktaş harekete geçti! Sürpriz transfer...

Kevin N’Koudou’yla sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan yönetime vatandaşının alınmasını teklif eden Vincent Aboubakar’a yeşil ışık yakıldı. Beşiktaşlı idareciler, Ligue 1'de kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki futbolcuyu değerlendirmeye aldı.

Aboubakar önerdi, Beşiktaş harekete geçti! Sürpriz transfer...

Kara Kartal’da transfer mesaisi devam ediyor. Ara dönemde kadrosunu 5 yeni isimle takviye eden Siyah-Beyazlılar, lig bitimi için de çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kevin N’Koudou’yla yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş’ta sol kanat hattına yeni bir isim kazandırmak için girişimler devam ederken, sürpriz bir ismin gündeme geldiği ortaya çıktı. İşte Beşiktaş'ta yaşanan son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

REDMOND HEDEF BÜYÜTTÜ

Fenerbahçe derbisinde 45 dakikada 3 asist, 1 gole imza atan Beşiktaş’ın İngiliz yıldızı Nathan Redmond hedef büyüttü. Kadıköy’de tüm yeteneklerini gözler önüne seren 29 yaşındaki futbolcu son 8 yılda en fazla skor katkısı yaptığı 3. sezonu geçiriyor. Dört gol ve 6 asisti bulunan deneyimli futbolcu bir gol katkısı daha yaparsa 2019- 2020 sezonunu yakalayacak. Yıldız futbolcu, Premier Lig’de Southampton forması giydiği 2019-2020 sezonunda toplam 11 gole katkı yapmıştı. Üç yıl önce 37 karşılaşmaya çıkan başarılı futbolcu rakip ağları 5 kez sallarken, 6 kez de takım arkadaşlarını golle
buluşturmuştu.

Aboubakar önerdi, Beşiktaş harekete geçti Sürpriz transfer...

2026'YA KADAR SÖZLEŞME

Beşiktaş’ta iç transfer görüşmeleri Mert Günok’tan sonra Salih Uçan ve Rachid Ghezzal ile devam edecek. Takımın iskeletini, yeni sezon başlamadan oluşturmak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, bu futbolcuların 2024’te bitecek sözleşmelerini 2026’ya kadar uzatmak istiyor. Mert, takımda kalmak istediğini daha önce yönetime iletmişti. Salih ve Ghezzal’ın da Beşiktaş ile yola devam etmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Yönetim çok uzatmadan bu üç isme imza attırmayı planlıyor.

Haberin Devamı

MAÇA İLGİ BÜYÜK

Ligde yarın Vodafone Pak’ta oynanacak Giresunspor karşılaşmasına ilgi büyük. Kulüp yetkilileri, tüm biletlerin tükendiğini duyurdu. Son Fenerbahçe maçında alınan farklı skor, Giresunspor cephesinden yapılan açıklamalar maça ilgiyi çoğalttı. Taraftarlar sosyal medyada, hâlâ Mert Günok’un sakatlandığı pozisyonda oyunu devam ettiren Giresunspor’a kızgınlıklarını dile getiriyor.

Aboubakar önerdi, Beşiktaş harekete geçti Sürpriz transfer...

SON HAFTALARIN GÖZDE İSMİ

Fenerbahçe derbisinde de rakip fileleri havalandıran Aboubakar, Spor Toto Süper Lig’in son 4 haftasında da gol sevinci yaşadı. Cenk Tosun ile birlikte Siyah-Beyazlılar’ın gol ayağı olan 31 yaşındaki Kamerunlu yıldız, derbide Fenerbahçe ağlarını sarsmasıyla birlikte Süper Lig’de çıktığı son 4 müsabakada gol atma başarısı göstermiş oldu.

10 MİLYON EURO ÖNERDİLER

TEKNİK EKİBİN GHEZZAL PLANI

2016- 17, 2020-21 ve bu sezonla birlikte 3 dönem Beşiktaş formasını sırtına geçiren Vincent Aboubakar, Siyah Beyazlılar’la 75 müsabakaya çıktı. Kamerunlu oyuncu, bu maçlarda 39 gol atarken, 10 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Başarılı oyuncunun takım çalışmalarındaki etkili performansı devam ederken teknik ekip, Aboubakar’ı Ghezzal’la beraber özel olarak çalıştırıp bu ikilinin uyumuyla yarın Giresun’u yenmek istiyor.

Haberin Devamı

Aboubakar önerdi, Beşiktaş harekete geçti Sürpriz transfer...


 

ABOUBAKAR EKAMBI'YI ÖNERDİ

Son haftaları hareketli geçiren Beşiktaş'ta transferle ilgili de sürpriz bir gelişme yaşandı. Takımın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar’ın, milli takımdan arkadaşı Toko Ekambi ile Siyah-Beyazlı idarecilere önerdiği öğrenildi. Bu gelişme sonrasında oyuncuyu değerlendirmeye alan yöneticilerin, mali çalışmaları da tamamlayıp ardından Şenol Güneş’e danışacağı belirtildi.

Aboubakar önerdi, Beşiktaş harekete geçti Sürpriz transfer...

HÜCUMUN YER YERİNDE OYNAYABİLİYOR

Fransa’nın başkenti Paris’te doğan 30 yaşındaki hücum oyuncusu, sol kanat forvet hattına ek olarak sağ bölgede ve santrfor hattında da forma giyebiliyor.

Aboubakar önerdi, Beşiktaş harekete geçti Sürpriz transfer...

BONSERVİSİ LYON'DA

Şu anda Fransa Lig 1 ekibi Rennes’de kiralık olarak forma giyen Ekambi’nin bonservisi Lyon’da bulunuyor. Tecrübeli futbolcunun piyasa değeri 10 milyon Euro bandında bulunuyor. Bu sezon Rennes formasıyla 30 karşılaşmaya çıkan 1,82’lik futbolcu, 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım / FANATİK ÖZEL

Vincent Aboubakar'ın Porto Formasıyla En İyi Anları

YORUM YAZ