MENÜ

Aboubakar Kamerun'da sakatlandı! Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar'ın, Afrika Uluslar Kupası için gitti milli takım kampında ciddi bir sakatlık yaşadığı öğrenildi!

Aboubakar Kamerun'da sakatlandı! Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş'ta yeni yönetimin kadro dışı bıraktığı ve satılması için menajerine yetki verdiği Vincent Aboubakar'dan kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Kamerun basınında çıkan haberlere göre Vincent Aboubakar, Afrika Uluslar Kupası için gittiği Kamerun Milli Takımı antrenmanında sakatlandı. Golcü futbolcunun ciddi bir sakatlık yaşadığı öğrenilirken Afrika Uluslar Kupası'nı kaçırabileceği de ifade edildi.

ÜÇ TAKIMA ÖNERİLMİŞTİ

Beşiktaş'ın yollarını ayırmaya hazırlandığı 31 yaşındaki golcünün menajeri tarafından Brezilya'da üç kulübe önerildiği ortaya çıktı. Brezilya'dan UOL'un haberine göre; Aboubakar, Gremio, Corinthians ve Palmeiras'a teklif edildi.

Aboubakar Kamerunda sakatlandı Beşiktaşa kötü haber

Luis Suarez ile yollarını ayıran Gremio teklife sıcak baktığı, ancak diğer kulüplerle bir transfer açık artırmasına girmek istemediği öğrenildi. Corinthians ise oyuncunun yüksek taleplerine karşılık temkinli yaklaşıyor. Palmeiras ise oyuncuyu istemediklerini belirterek teklifi reddetti.

Haberin Devamı

SAÇLARI OLAY OLMUŞTU

Aboubakar'ın Beşiktaş'a transfer olduktan sonra saç ektirdiği ve bu yüzden hava toplarına çıkmadığı iddia edilmişti. Golcü futbolcunun son hali de ekranlara yansıdı. Bu sezon 22 resmi maçta oynayan Aboubakar, 11 gol atarken 3 de asist yaptı.

Aboubakar Kamerunda sakatlandı Beşiktaşa kötü haber

SAKATLIK DURUMU BELLİ OLDU

Kamerun Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan yıldız oyuncunun sakatlık durumu belli oldu. 31 yaşındaki oyuncu üç hafta sahalardan uzak kalacak. Aboubakar'ın kısa süre içinde İstanbul'a gelerek tedavisine devam etmesi bekleniyor.

Feyyaz Uçar'dan transfer açıklaması
YORUM YAZ