MENÜ

A.Demirspor-Beşiktaş maçı sonu olay görüntü! Şenol Güneş ile Salih Uçan tartıştı

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor, sahasında Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etti. Mücadelenin sonunda futbolcular soyunma odasına giderken Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında gerginlik yaşandı.

A.Demirspor-Beşiktaş maçı sonu olay görüntü! Şenol Güneş ile Salih Uçan tartıştı

Süper Lig'de son olarak Kayserispor'u yenen Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'ya mağlup olan ve tam 10 eksiği bulunan Adana Demirspor'a erteleme maçında konuk oldu.

Haberin Devamı

TARİHİ HEZİMET

Oldukça kötü bir futbol ortaya koyan Siyah-Beyazılar, ilk yarıyı 2-0 geride kapatırken ikinci yarının ortalarında tam 4-0 geriye düştü. İlk yarıda Mert'in de sakatlanıp oyuna devam edemediği mücadelede Beşiktaş, daha sonra Aboubakar ve Rashica'nın golleriyle farkı ikiye indirse de sahadan ağır bir sonuçla ayrılmaktan kurtulamadı.

GÜNEŞ İLE SALİH ARASINDA GERGİNLİK

Mücadelenin sona ermesinin ardından ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında yaşanan gerilim geceye damga vurdu!

A.Demirspor-Beşiktaş maçı sonu olay görüntü Şenol Güneş ile Salih Uçan tartıştı

Karşılaşmanın sonunda futbolcular soyunma odasına giderken Salih Uçan'ın henüz gitmediğini gören Güneş, deneyimli oyuncuyu sırtından tutarken soyunma odasına gitmesi konusunda sertçe uyardı. Bunun üzerine Salih Uçan da arkasını dönüp 71 yaşındaki teknik adama durumu anlatmaya çalışırken, Şenol Güneş de el hareketleriyle 29 yaşındaki futbolcuya hızlıca soyunma odasına gitmesini anlatmaya çalıştı.

Haberin Devamı

Salih Uçan, Kayserispor maçının ardından sahanın zemininin çok kötü olduğunu belirtmiş ve yetkilileri uyarmıştı.

*Görüntü BeinSports'tan alınmıştır.

Şenol Güneş'ten öz eleştiri: Utanç verici!

 

YORUM YAZ