MENÜ

Beşiktaş yorumu: Antrenör kovdururdu!

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Erzurumspor maçı sonrası övgüler yağdırdığı Sergen Yalçın için ilginç bir benzetme yaptı. Dilmen, Yalçın'ın Beşiktaş'taki rotasını Fatih Terim'in Galatasaray'la daha da özdeşleştiği yıllara benzetti. Dilmen, Beşiktaş'ın fikstrüyle ilgili de ilginç bir yorum yaparken, Beşiktaş'ın geride kalan zorlu maç programıyla ilgili de çok çarpıcı bir ifade kullandı.

Süper Lig'in 13. hafta maçında Beşiktaş, evinde konuk ettiği BB Erzurumspor'u 4-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar alınan bu sonuçla puanını 22'ye yükselterek rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük bir avantaj elde etti.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın görünümü yorumladı. Sergen Yalçın'ın Fatih Terim'e doğru gitme isteğini gördüğünü söyleyen Rıdvan Dilmen ilginç ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ı oynadığı maçlarda hatalar da yaptığını, pozisyon da verdiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Maçı bırakmıyorlar, kabullenmiyor. Yoksa toparlanma şansı yoktu. Bu fikstür antrenör kovdurur. Beşiktaş'ın sembolü Sergen Yalçın da olsa..." dedi.

Sergen Yalçın'da da Fatih Terim'e doğru gitme isteğini gördüğünü söyleyen Rıdvan Dilmen, "İyi özelliklerini alması gerektiğini düşünüyorum. İtiraz konusunda örnek almaması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

YORUM YAZ