MENÜ

Beşiktaş yorumu: 5 yılını kurtaracak bir transfer

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 25 yaptı ve dördüncü sıraya yükseldi. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan, Beşiktaş'ın galibiyetini yorumladı. Serkan Akcan, Atiba ve Josef de Souza'dan da övgüyle bahsetti.

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 25 yaptı ve dördüncü sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan, Beşiktaş'ın galibiyetini yorumladı. Serkan Akcan, Atiba ve Josef de Souza'dan da övgüyle bahsetti.

Beşiktaş forması giyen Atiba'nın 37 yaşında olmasına dikkat çeken Serkan Akcan, "Beşiktaş taraftarı Atiba'nın hayranı. Çok seviliyor, sonuna kadar da hak ediyor. Ama Beşiktaş gelecek sezondan itibaren Atiba'nın yerini planlamak zorunda Josef ana aktör olur." dedi.

Josef de Souza'nın transferinin Beşiktaş'ın 5 yılını kurtaracak bir transfer olduğunu ifade eden Serkan Akcan, "Beşiktaş'ta en görünmez işleri yapan, geri koşularda en önde giden, bütün kademelere giren, müthiş açık kapatan bir oyuncu Josef." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ