MENÜ

Beşiktaş yönetimine, "Senin Paran Yok!"

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın sözleşmesi resmen son buldu. Sergen Yalçın'ı takımın başına getiren siyah beyazlılarda Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin feshedildiği KAP'a resmen bildirildi. Abdullah Avcı'nın sözleşme fesih ücretine dair detaylar ise henüz paylaşılmazken gazetemiz yazarı Cem Dizdar bu konuyla alakalı Beşiktaş yönetimini topa tuttu.

Sezon başında Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan Abdullah Avcı'nın siyah beyaz ekiple serüveni kısa sürdü. Kara kartallar dün resmen Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi. Tecrübeli teknik adam 3 senenin sonunda 36 Milyon Tl kazanacakken, fesih bedeline dair detaylara açıklamada yer verilmedi. Gazetemiz yazarı Cem Dizdar TRT'ye yaptığı açıklamada, "Abdullah Avcı'ya parayı alma diyorsun, ama futbolcuya para ver diyorsun. Anlamadığın şey senin paran yok. Oyunu da Rıdvan, Dorukhan, Güven ile en düşük maliyetli oyuncularla kurmak zorundasın." açıklamasında bulunurken Beşiktaş yönetiminin tutumunu eleştirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş yönetiminin harcadığı paraları da eleştiren Cem Dizdar, Beşiktaş'ın oyunculara yüksek verdiği sözleşme bedelleri hakkında da yorumda bulundu. "Ben de Beşiktaşlıyım. Bu takımın öyle bir parasının olmaması lazım. Benim okuduğum Beşiktaş'ın 3 Milyar Lira borcu olan Beşiktaş'ın 850 Bin Euro bir oyuncuya vermemesi lazım." yorumunda bulundu.

YORUM YAZ