MENÜ

Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer gözdesi Rosier'de son dakika gelişmesi!

Beşiktaş ile Galatasaray'ın transferde karşı karşıya geldiği Rosier konusunda son dakika gelişmesi yaşanıyor. Bonservisi Sporting'de bulunan yıldız futbolcu Beşiktaş'ta oynamak istediğini bir kez daha yineledi. Rosier transferinde yaşanan son gelişmeleri A Spor muhabiri Sercan Dikme canlı yayında aktardı.

Transfer haberi... Beşiktaş ile Galatasaray'ın transferde karşı karşıya geldiği Rosier konusunda son dakika gelişmesi yaşanıyor. Bonservisi Sporting'de bulunan yıldız futbolcu Beşiktaş'ta oynamak istediğini bir kez daha yineledi.

Haberin Devamı

Rosier transferinde yaşanan son gelişmeleri A Spor muhabiri Sercan Dikme canlı yayında aktardı.

Beşiktaş ile Sporting'in kısa süre içerisinde anlaşma sağlayacağını ifade eden Sercan Dikme, "Galatasaray'ın Rosier'e ilgisi çok fazla vardı ancak Rosier, menajerinden bir rica bulunarak 'Galatasaray'a teşekkür ettiğimizi söyle. Benim için Sporting'e teklif yapmasınlar. Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum' dedi. Menajeri de Galatasaray kuklübüne teşekkür ederek mesajı iletti. Galatasaray da bunu anlaşıyla karşıladı" dedi.

Beşiktaş'tan Rosier konusunda aldığı son duyumları da aktaran Sercan Dikme, "Gün içerisinde Rosier konusunda hareketli ve sonuca bağlanacak bir gündem olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın 4 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20'lik pay teklifi var. Ben Beşiktaş, Sporting ve Rosier üçgeninde olumsuz bir durum çıkacağını düşünmüyorum." dedi.

YORUM YAZ