MENÜ

Beşiktaş transferde sıcak gelişme! Tarih belli oldu

Beşiktaş transfer haberleri... Siyah Beyazlı ekip, yeni sezonda da yola Teknik Direktör Sergen Yalçın ile devam edecek. Sergen Yalçın'ın da raporu doğrultusunda transfer listesi şekillenmeye başladı. İlk olarak forvet mevkisine takviye yapacak olan Beşiktaş'ta 5 Temmuz'da başlayacak kamp sürecine kadar yetişecek ve gündeme bomba gibi düşecek isimler var. İşte Beşiktaş'ın transfer listesi...

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yola devam edilmesinin ardından gözler yapılacak transferlere çevrildi. Şampiyonlar Ligi faktörünün de yakından etkilediği süreçte gündeme bomba gibi isimler düştü.

Haberin Devamı

İlk olarak forvet transferi gerçekleştirecek olan Beşiktaş'ın gündeminde olduğu belirtilen ilk isim Diego Costa. Sergen Yalçın'ın da transferine onay verdiği İspanyol forvet konusunu kısa süre içinde sonlandırmak isteyen yönetim, 2 milyonu garanti, 500 bini de bonus olmak üzere 2.5 milyon Euro önerdiği 32 yaşındaki forvete, kalan pürüzleri giderip 5 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları öncesinde Siyah-Beyazlı formayı giydirmek istiyor.

İkinci forvet transferi için gündeme gelen isim Hatayspor'un golcüsü Mame Diouf. Geçen sezon Bordo-Beyazlı formayla ligde 19 gol atan Diouf'un alınmasını teknik direktör Sergen Yalçın'ın istediği belirtiliyor.

Oyuncunun Güney ekibiyle sözleşmesi sürüyor ancak mukavelesinde, yer alan '1.1 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bu transferde Kartal'ın elini güçlendirecek. Diouf transferinin de kampa yetiştirilmesi için çalışmalara hız verilecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen bir diğer isim ise Alex Teixeira. Çin'den ayrılma kararı alan ve 5 yıl sonra Avrupa'ya dönmek isteyen Brezilyalı 10 numara için de limitler zorlanacak.

Teixeira için Galatasaray'ın da devreye girmesi nedeniyle Siyah-Beyazlılar daha önce yaptıkları yıllık ücret ve imza parası tekliflerini artırıp son noktayı koymak istiyor.. Yıllık 2 milyon Euro'luk öneriye 3.2 milyon isteğiyle karşılık veren 10 numarayı ikna etme çalışmaları sürecek.

Almanya 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf’la sözleşmesinin sona ermesinin ardından Beşiktaş'ın gündemine gelen Kenan Karaman ile ön anlaşma yapılmıştı. Ancak milli futbolcunun Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli formayla sergilediği performans, yönetimin kafasını karıştırdı. Teknik heyet ve yönetim, Kenan Karaman'ı yeniden değerlendirmeye aldı.

Beşiktaş'ın Portekiz Ligi ekibi Sporting’den kiraladığı Valentin Rosier, ortaya koyduğu performansla lige damgasını vurmuştu. Fransız sağ bek, yeni dönem için de Siyah-Beyazlılar’la el sıkışmıştı ancak Beşiktaş'tan Sporitng ile anlaşmasını beklemişti.

İmzaların atılamamsı sebebiyle Rosier'in yönetime ay sonuna kadar süre verdiği öğrenildi. Yetenekli futbolcunun sürenin dolması sonrasında Marsilya’nın teklifini değerlendirebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

LİSTE ÇIKAN İDDİALAR ve HABERLER DOĞRULTUSUNDA GÜNCELLENECEKTİR.

(Fanatik.com.tr / Seçil Menteş )

YORUM YAZ