MENÜ

Beşiktaş transfer yapacak mı? Sergen Yalçın açıkladı!

Sergen Yalçın, 'Beşiktaş transfer yapacak mı?' sorusunun yanıtını verdi. Sivasspor ile Vodafone Park'ta oynanan maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, taraftarın en çok merak ettiği transfer konusuna açıklık getirdi.

Beşiktaş'tan transfer açıklaması Sergen Yalçın'dan geldi. Sivasspor ile Vodafone Park'ta oynanan maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, taraftarın en çok merak ettiği transfer konusuna açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk konusuyla ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Sergen Yalçın, “Şampiyonluk için konuşmak erken. Ocak ve şubat ayları hedefe giden takımlar için belirleyici olacaktır. Mart ayında hedef konuşulabilir. Ciddi bir maç trafiği var. İnşallah buradan çıkarız. Burası çok önemli bizim için” diye konuştu.

Beşiktaş'ın transferdeki son durumunun değerlendiren Sergen Yalçın, “Tabii ki 1-2 oyuncuyu kadroya dahil etmek istiyoruz. Ancak ekonomik durumlar da önemli burada. Federasyonun bizim için belirlediği bütçedeki durumumuz ne, ne kadar bütçemiz var bunu bilmiyoruz şu anda” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ