MENÜ

Beşiktaş transfer | İmza an meselesi! Son dakika gelişmeleri

Beşiktaş transfer haberleri.... Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yeniden sözleşme imzalayan Beşiktaş'ta tüm gözler transfere çevrildi. Siyah beyazlılar, Ghezzal için geri sayıma geçti; Adam Ounas transferinin birkaç gün içerisinde bitme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın gündeminde resmi imzanın an meselesi olduğu isimler de var. İşte günün önce çıkan Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş günün öne çıkan transfer haberleri... Beşiktaş, transferde geri sayıma geçti. Siyah beyazlılar, Sergen Yalçın ile yeni sözleşme imzaladı ve girişimlere başladı.

Haberin Devamı

İlk olarak hedef: Rachid Ghezzal. Cezayirli oyuncunun bir süredir Beşiktaş'tan haber beklediği belirtildi. Gözler Leicester City ve Beşiktaş arasında gerçekleşecek görüşmeye çevrildi. İngiliz ekibinin satış teklifi dışındaki hiçbir teklifi kabul etmeyeceği bildirildi. Beşiktaş, bu transferde çözüm arayışını sürdürüyor.

Bir diğer isim: Ryan Porteous. Beşiktaş, İskoçya ekiplerinden Hibernian'ın formasını giyen genç stoper Ryan Porteous ile gerçekleştirdiği görüşmelerde büyük bir yol kat etti.

Porteous'un Beşiktaş formasını giymek için adeta can attığı belirtildi. Bu doğrultuda İskoç futbolcu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı. Arada sadece ufak pürüzler kalırken, imzaların atılmasının ise an meselesi olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Listenin devamında Adam Ounas var. Beşiktaş, oyuncudan olumlu yanıt aldı Cezayirli futbolcuyla Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtilirken yapılan görüşmelerde oyuncunun Beşiktaş'a daha yakın olduğu bildirildi. Transferin birkaç gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Rosier için de girişimlerini sürdüren Beşiktaş'ın rakipleri artıyor. Oyuncunun bonservisini almak için kulübü Sporting Lizbon ile görüşen Beşiktaş, Marsilya ve Lazio'nun yanı sıra İngiliz medyasında yer alan haberlere göre İskoç ekibi Celtic ile de transfer savaşı verecek.

Liste, çıkan haberler ve iddialar doğrultusunda güncellenecektir.

(Fanatik.com.tr / Seçil Menteş )

YORUM YAZ