MENÜ

Beşiktaş transfer | Hulk açıklaması!

Beşiktaş transfer haberi... Hulk açıklaması! Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Hulk transferi için girişimlerini sürdürüyor. Brezilyalı Hulk için şartlarını zorlayan Siyah-beyazlılar, oyuncuya son teklifini yaptı. Brezilya'da bulunan gazeteci Tolga Kaplan Beşiktaş'ın Hulk transferiyle ilgili yaşanan son gelişmeleri ve Hulk transferinin Brezilya'daki yankılarını Fanatik TV'ye aktardı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Hulk açıklaması! Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Hulk transferi için girişimlerini sürdürüyor. Brezilyalı Hulk için şartlarını zorlayan Siyah-beyazlılar, oyuncuya son teklifini yaptı.

Haberin Devamı

Brezilya'da bulunan gazeteci Tolga Kaplan Beşiktaş'ın Hulk transferiyle ilgili yaşanan son gelişmeleri ve Hulk transferinin Brezilya'daki yankılarını Fanatik TV'ye aktardı.

Beşiktaş'ın Hulk transferi için Josef de Souza'nın araya girmesine dikkat çeken Tolga Kaplan, "Atletico Mineiro kulübü kendisine 3 yıllık kontrat teklif etti. Miktar bilinmiyor ama kontratın uzun olması Beşiktaş'ın maddi olarak teklifinin üzerine çıkacağının göstergesi. Hulk'un 'kalbimdeki kulüp' dediği Palmeiras, şu anda hem ligde hem kupada iddialı olduğu için bu transferde ağırdan alıyor. Aslında Atletico Mineiro'nun teklifi yüzünden Palmeiras'ın geri çekildiği gelen haberler arasında." dedi.

Hulk'un Çin'de oynadığı dönemde Brezilya'ya dönmek istediğini ancak transferde henüz karar vermemesinin de Avrupa kulüplerine kapı kapatmadığını söyleyen Tolga Kaplan, "Hulk önümüzdeki dönemde kesin siyah-beyaz formayı giyecek ama bu Beşiktaş mı olur, Atletico Mineiro mu olur şu an ben şansları yüzde 50-50 görüyorum. Gelinen noktada artık Hulk'un bir karar vermesi gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ