MENÜ

Beşiktaş: Transfer harekatı başladı!

Beşiktaş, yeni sezon planlamasına başladı. Siyah beyazlı ekip, Atiba ve Dorukhan’ın yanı sıra kiralık olarak takıma dahil olan Ghezzal, Mensah, Rosier ve Montero için de düğmeye bastı. Beşiktaş'ın kulüpleriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği isimler Rosier ve Ghezzal oldu. Bu iki ismin yanı sıra Atiba, Dorukhan, Mensah ve Montero'da da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte Beşiktaş'ın yeni sezon transfer planlamasına dair tüm detaylar...

Beşiktaş yönetimi sözleşmesi bitecek olan futbolcular ve kulüpleriyle şimdiden söz kesmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Sezon başında yapılan transferlerin çoğunun performansından memnun kalan siyah beyazlılar, gelecek sezonun planlamasına başladı.

Beşiktaş’ta Atiba ve Dorukhan’ın yanı sıra kiralık olarak gelen Ghezzal, Mensah, Rosier ve Montero’nun sözleşmeleri Haziran ayında sona eriyor.

Rosier ve Ghezzal’ın kulüpleriyle temasa geçen siyah beyazlı yöneticiler Mensah ve Montero için ligin bitmesini bekleyecek.

Rosier için Sporting ile görüşen siyah beyazlı yöneticiler Portekiz kulübünün 4 milyon Euro’luk isteğiyle karşılaştı.

Portekizli yetkililerle pazarlık sürecine başlayan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, bonservis bedelinin 2.5 milyon Euro seviyesine indirmesi durumunda Fransız bek ile yola devam etmek istiyor.

Haberin Devamı

Ghezzal için ise Premier Lig ekibi Leicester City ile görüşen Beşiktaşlı yöneticiler ‘’Sezon sonu görüşelim.’’ cevabını aldı.

Şampiyonalar Ligi’ne gidilmesi durumunda Beşiktaş’ın 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katma ihtimali bulunuyor.

Sezon başında 1 yıllık yeni kontrat imzalanan Atiba’da karar Kanadalı oyuncuya bırakılacak. Yönetim, Atiba’nın her kararına ‘tamam’ diyecek.

Tecrübeli oyuncu futbola devam etme kararı verirse 1 yıl daha sözleşme imzalanacak; emekliye ayrılması durumunda ise teknik heyete dahil olacak.

Beşiktaş, belirsizliğini koruyan Dorukhan Toköz ile henüz anlaşma sağlayamadı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin 1 ay süre tanıdığı Dorukhan için süre daralırken Dorukhan 7 milyon lira garanti ücret ve maç maşı 100 bin liralık teklife olumlu yanıt vermedi.

Beşiktaş’ın yeni bir öneride bulunmayacağı genç oyuncunun durumunun ay sonunda netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: A Spor

YORUM YAZ