MENÜ

Beşiktaş transfer haberleri | Jahovic - Güven takasına çarpıcı yorum: İşine yaramaz!

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. N'Sakala, Mensah ve Welinton'u kadrosuna katan siyah - beyazlı ekip, Antalyaspor’da forma giyen 33 yaşındaki oyuncu Adis Jahovic'i gündemine aldı. Beşiktaş'ın Makedon oyuncu için Güven Yalçın'ı vermeye hazırlandığı belirtildi. Yazarımız Cem Dizdar, olası Jahovic - Güven takasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren siyah beyazlı ekibin Antalyaspor'dan Adis Jahovic'i kadrosuna katmak istediği belirtildi. 33 yaşındaki Makedon oyuncu için için Akdeniz ekibine Güven Yalçın’ı vermeye hazırlanan Kara Kartal, Kırmızı- Beyazlılar’ın yanıtını bekleyecek.

Haberin Devamı

Yazarımız Cem Dizdar, Jahovic - Güven takasını TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi.

Cem Dizdar, ''Bizim diri, Avrupa Şampiyonası'nda bize derece getirecek oyunculara ihtiyacımız var. Orada Luiz Gustavo’yu oynatamıyoruz. Keşke öyle bir şey olsa. Yapamıyorsun. Ama onun kolayı da şu ‘’Onlar da yapıyor.’’ Onlar her şeyi yapıyor. Sen o değilsin. Sen kendin yapacaksın. Bu kadar da kıymetli çocukları bunlar. Hele Güven Yalçın, ufacık bir paraya oynuyor. Bunu yükseltecek bir teknik donanıma, üzerinde titizlenecek kulüp ve teknik adam çalışmasına yöneleceğine Adis Jahovic ile gol atacağını zannediyorsan ya da işi halledeceğini zannediyorsan halledersin ama hallettiğin iş işine yaramaz. '' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ