MENÜ

Beşiktaş transfer haberleri | Gökhan Töre, Beşiktaş'a transfer oluyor mu?

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlı ekibin transfer gündemindeki isimlerden birisi de Yeni Malatyaspor'da forma giyen eski oyuncusu Gökhan Töre. Editörümüz Necati Albayrak, Gökhan Töre transferine ilişkin son gelişmeleri Tivibu Spor'da yayınlanan Hafta Sonu Spor'da aktardı.

Beşiktaş transfer haberleri... Siyah beyazlı ekibe transferi gündemde olan Gökhan Töre'de gelinen son aşama bir hayli merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Editörümüz Necati Albayrak, Gökhan Töre transferine ilişkin son gelişmeleri Tivibu Spor'da yayınlanan Hafta Sonu Spor'da aktardı.

Necati Albayrak, ''Yeni Malatyaspor’un kampını ziyaret ettim. Yetkililerle Gökhan Töre’nin durumunu konuştuk. Aldığımız yanıt şu yönde; Başkan Adil Gevrek, Gökhan Töre'yi bonservissiz kesinlikle bırakmak istemiyor. Oyuncu bonservissiz ayrılmak istiyor. Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a gitme yönünde çok büyük bir isteği var. Gündemdeki bir diğer isim de Omar Niasse, Trabzonspor ve Beşiktaş'a önerildi. Bir flaş gelişme duyabiliriz.'' dedi.

YORUM YAZ