MENÜ

Beşiktaş transfer haberi: Keny, N'Koudou'yu bekliyor

Bandırmaspor'dan Philippe Keny ile anlaşan Beşiktaş, bu transferi Kevin N'Koudou ile yollarını ayıramadığı için bekletiyor. İlk etapta gitmeye sıcak baksa da sonradan fikir değiştiren Fransız futbolcu, ikna edilmeye çalışılıyor.

Beşiktaş transfer haberi: Keny, N'Koudou'yu bekliyor

Beşiktaş, geçen sezon Bandırmaspor formasıyla etkili bir performans ortaya koyan 23 yaşındaki Senegalli golcü Philippe Keny'yi kadrosuna katmak için kulübüyle anlaşma sağlamıştı. Yetenekli isimle de büyük ölçüde el sıkışan idareciler, normal şartlarda Kevin N'Koudou'nun sözleşmesini feshedip Keny'yi almak istiyordu ama işler beklendiği gibi olmadı.

Haberin Devamı

Operasyonun gün yüzüne çıkması sonrasında ilk başta ayrılığa olumlu bakan N'Koudou geri adım attı. Şu anda takımda kalmaya daha sıcak oyuncuyu ikna etmeye çalışan idareciler, Fransız kanat oyuncusunu göndemezse Keny transferini iptal etmek durumunda kalabilir.

Pazarlıklar sürüyor

Beşiktaş ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcunun ayrılık için 1.6 milyon Euro'luk maaşının büyük bir bölümünü talep ettiği ancak Siyah-Beyazlılar'ın bu isteğe olumsuz yanıt verdiği kaydedildi. Kara Kartal'ın oyuncuya bonservisi karşılığında ayrılık önerisinde bulunduğu ve tarafların pazarlıklarını sürdürdüğü ifade edildi.

YORUM YAZ