MENÜ

Beşiktaş transfer haberi: Avrupa kulüpleri Ersin Destanoğlu'nun peşini bırakmıyor

Son olarak kurtardığı penaltı ile Beşiktaş - Galatasaray derbisine damga vuran Ersin Destanoğlu için özellikle Fransız ekibi Nice'in ilgisi sürerken bir Premier Lig ve bir İtalyan ekibinin de Ersin transferi için temaslarda bulundukları belirtildi.

Beşiktaş transfer haberi: Avrupa kulüpleri Ersin Destanoğlu'nun peşini bırakmıyor

Son olarak Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Galatasaray derbisinde Mostafa Mohamed'in penaltı vuruşunu kurtararak takımına galibiyeti getiren Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Özellikle yaz döneminde Fransız ekiplerinin kadrosuna katmak istediği Ersin Destanoğlu için Nice yeniden devredeyken başka kulüplerin de temaslarda bulundukları aktarılıyor.

Haberin Devamı

Fransız basınından Le 10 Sport'un özel haberine göre yaz döneminde Lille, Lyon ve Nice; Ersin Destanoğlu transferi konusunda Beşiktaş'ı ikna edemezlerken Lille'de Türk oyuncularla büyük başarı yakalayan ve şimdilerde Nice'in başında bulunan Christophe Galtier'nin Ersin'i kadrosunda görmek istediği aktarılıyor. Nice'in kış transfer döneminde yeni bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor.

Haberin Devamı

FANATİK PREMIUM YAYINDA! SEN DE İNDİR, KAZANMAYA BAŞLA

Premier Lig'den talip!

Fransız basını Nice'in yeni teklif hazırlığına rağmen kendilerini zorlu bir yarışın beklediğini ifade etmekte. Ersin Destanoğlu için bir Premier Lig ekibi ve bir İtalyan takımının temaslarda bulunduğu aktarılıyor. Kış döneminde Ersin transferi için bu takımların da Beşiktaş'a resmi teklif sunmaları bekleniyor.

YORUM YAZ