MENÜ

Beşiktaş transfer haberi: Alex Teixeira'da son dakika!

Beşiktaş'ta 10 numara transferi için Sergen Yalçın’ın ‘olmazsa olmaz’ gözüyle baktığı Alex Teixeira’nın transferi bitme aşamasına geldi. Yıldız oyuncuyla büyük ölçüde el sıkışılırken kalan pürüzlerin giderilmesiyle Teixeira'nın Beşiktaş'a imza atması an meselesi...

Beşiktaş transfer haberi: Alex Teixeira'da son dakika!

Beşiktaş'ın bir süredir kadrosuna katmak istediği Alex Teixeira’da mutlu son oldukça yakın. Brezilyalı yıldızın menajeriyle hemen hemen her gün görüşme halinde olan Beşiktaş işi bitirme noktasına getirdi. Sergen Yalçın’ın takımında görmeyi çok istediği oyuncuyla ilgili pazarlıklardaki büyük fark eridi. Yıllık 2.5 milyon Euro isteyen yıldız oyuncuya ilk etapta 1.5 milyon Euro önerilmişti. Yönetim bu rakamın üzerine çıkarak teklife önemli başarı bonusları da ekledi.

Haberin Devamı

‘Bitti’ gözüyle bakılıyor

Bu gelişme üzerine taraflar büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Transferde halen bazı pürüzler söz konusu. Ancak yönetim şu anda işe ‘bitti’ gözüyle bakıyor. Beşiktaş formasını giymeyi isteyen oyuncu da imza için gün sayıyor. İkinci etap kampına yetişmesi beklenen Alex’in, Beşiktaş’ın yeni sezondaki 10 numarası olması için artık sayılı günler var.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ