MENÜ

Beşiktaş transfer açıklaması: O gelirse Larin gider!

Beşiktaş son dakika transfer haberi... Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Siyah-beyazlıların sürpriz bir isimle anlaştığı iddia edildi. Bir dönem Galatasaray forması giyen Bruma'nın Beşiktaş ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. A Spor'da konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Bruma'daki son durumu yorumladı.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Siyah-beyazlıların sürpriz bir isimle anlaştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Bir dönem Galatasaray forması giyen Bruma'nın Beşiktaş ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. A Spor'da konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Bruma'daki son durumu yorumladı.

Beşiktaş'ta transferin dört koldan yürütüldüğünü ancak tek bir kolun karar verdiğini söyleyen Serdar Sarıdağ, "Bruma'nın gelmesi için bir şeyler olması lazım. Yani birilerinin takımdan ayrılması lazım. Bruma'nın oynadığı bölgede şu an N'Koudou ve Larin var. Eğer giderse, kim gider? Bilmiyoruz. Giden yoksa üç sol bekle ne yapacaksın? O yüzden Bruma transferi bana sol taraftan bana birinin gideceğini işareti gibi geliyor. O isim de Larin gibi görünüyor" dedi.

YORUM YAZ