MENÜ

Beşiktaş transfer: Eski Aslan, Kartal oluyor!

Beşiktaş transfer haberi.... Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş, yeni sezon transfer planlamasında harekete geçti. Beşiktaş için İtalyan medyasında flaş bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre bir dönem Galatasaray forması giyen şimdi ise Hellas Verona'da oynayan Koray Günter, Beşiktaş'ın yolunu tutacak. Koray Günter transfer iddiasının perde arkası ve İtalyan medyasında yer alan ifadelerin detayları haberimizde...

Beşiktaş'ta transfer için geri sayım başladı.. .Siyah beyazlı ekip, yeni sezonda kadrosuna katmak istediği isimleri belirlemeye başladı.

Haberin Devamı

İtalyan medyasında yer alan bilgilere göre Beşiktaş, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Koray Günter'in peşine düştü.

26 yaşındaki oyuncu, Kartal'ın sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması ihtimalinden dolayı bu transfer için olumlu görüşlere sahip.

Bununla beraber Verona'nın Koray için belirlediği bonservis belli oldu. Yaz aylarında Koray'ı 2 milyon euroya kadrosuna dahil eden İtalyan temsilcisi, yıldız ismi bu rakamın biraz üstüne satacak.

Koray Günter, Dortmund altyapısından yetişmiş ve 2013-14 sezonunda 2.5 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray'dan ayrılığının arından 2018-19 sezonunda bonservissiz Genoa'ya transfer olan yıldız isim, daha sonra Hellas Verona'nın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Kaynak: Calciomercato

YORUM YAZ