MENÜ

Beşiktaş transfer | Diego Godin açıklaması: Keşke yarın gelse!

Beşiktaş transfer haberi... Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Savunma hattını güçlü bir isimle güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Uruguaylı stoper Diego Godin'i gündemine aldı. TRT Spor'da konuşan eski futbolcu Nihat Kahveci, Villarreal'de birlikte forma giydiği Diego Godin hakkında konuştu.

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Savunma hattını güçlü bir isimle güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Uruguaylı stoper Diego Godin'i gündemine aldı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan eski futbolcu Nihat Kahveci, Villarreal'de birlikte forma giydiği Diego Godin hakkında konuştu.

Diego Godin ile beraber oynadığını ifade eden Nihat Kahveci, "Sahanın içinde ısırır, rakibine korku verir, hava topları çok iyidir." dedi.

Diego Godin'in duran toplarda da etkili bir isim olduğunu söyleyen Nihat Kahveci, "Karakterli bir oyuncudur, arkadaşlarını da motive eder. Keşke yarın gelse Beşiktaş'a imza atsa. Öyle de bir oyuncudur. Vida ile Godin ikilisini düşünemiyorum. İkisinin kariyerlerine de baktığımızda birbirlerinden aşağı kalır yanları yok. Süper bir ikili olur. Godin'i getirebilirse Beşiktaş büyük iş başarır" dedi.

YORUM YAZ