MENÜ

Beşiktaş transfer açıklaması!

Süper Lig'de lider Beşiktaş, 41. haftada konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu. Yazarımız Serkan Akcan, mücadeleyi Tivibu Spor'da değerlendirdi. Serkan Akcan, transfer döneminde Beşiktaş'ın Galatasaray ve Fenerbahçe'ye göre geri kaldığını belirtti ve kısıtlı kadro üzerinden Sergen Yalçın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Serkan Akcan'ın açıklamaları...

Beşiktaş, Süper Lig'in 41. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Karşılaşma 2-1 Fatih Karagümrük galibiyetiyle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Zirve yarışında Fenerbahçe ise Kadıköy'de Sivasspor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu. Galatasaray, Denizlispor deplasmanından 4-1 galip ayrıldı. Alınan bu sonuçlarla şampiyonluk heyecanı son haftaya taşındı.

Yazarımız Serkan Akcan, şampiyonluk yarışını ve Beşiktaş'ın bu sezon gösterdiği performansı Tivibu Spor'da yayınlanan Her Gün Spor programında değerlendirdi.

Serkan Akcan, ''Sergen Yalçın, müthiş bir teknik direktörlük örneği gösterdi bence bu sezon. Kulübe bu kadar zayıfken bırak 11'i, 10 kişiyi zor çıkarıyorken sahaya, yönetimin de pay çıkarması lazım. Galatasaray ve Fenerbahçe Ocak transfer döneminde 11'e 4'er transfer yaptı." dedi.

YORUM YAZ