MENÜ

Beşiktaş transfer açıklaması: Bonservisiyle alacağız!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programına konuk oldu. Beşiktaş'ın transfer çalışmalarıyla ilgili birçok konuda önemli açıklamalara imza atan Sergen Yalçın, Rıdvan Yılmaz hakkında çıkan transfer iddialarına da yanıt verdi.

Beşiktaş transfer açıklaması... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transfer çalışmalarıyla ilgili birçok konuda önemli açıklamalara imza atan Sergen Yalçın, Rıdvan Yılmaz hakkında çıkan transfer iddialarına da yanıt verdi.

Beşiktaş'ın Rıdvan Yılmaz'ı kiralayacağı yönündeki iddialar hakkında konuşan Sergen Yalçın, "Biz hiç kimseye böyle bir şey söylemedik. Nereden çıktı bu? Biz Rıdvan'ı niye kiralayalım? Ersin, Rıdvan bizim camiamızın geleceği." dedi.

Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık olarak forma giyen Montero transferi hakkında da açıklama yapan Sergen Yalçın, "Montero'yu satılık olarak almayı düşünüyoruz. Artı bir orta saha planımız da var eğer olursa yabancı olacak. Çok da zamanımız kalmadı." dedi.

YORUM YAZ