MENÜ

Beşiktaş, Töre'yi bekliyor

Siyah-Beyazlılar, transferde bombaları peş peşe patlatmak için geri sayımda... UEFA’yla yapılan anlaşma gereği bunun için ilk olarak kadrosundan oyuncu satması gereken yönetim, Gökhan Töre için West Ham’la yaptığı pazarlıklarda son aşamaya geldi.

Beşiktaş, Töre'yi bekliyor

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarına başladı. Başta stoper olmak üzere sağ ve sol bek ile ön libero konusunda temaslarını sürdüren yönetim, UEFA’yla yapılan Finansal Fair-Play anlaşması sebebiyle bombaları peş peşe patlatmak için kadrosundan bir oyuncu satmaya çalışıyor.

Bu doğrultuda ilk aday olarak İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ın radarında bulunan Gökhan Töre’yi belirleyen yönetim, Slaven Bilic’in takımıyla pazarlıklarını sürdürüyor.

Fiyatta artırım yapılacak

Beşiktaş’ta 2 sezon görev yapan Hırvat menacerin Gökhan Töre konusunda ısrarcı olmasının ardından ilk olarak Kartal’ın kapısını 9 milyon Pound’la (38 milyon TL) çalan, ardından yoğun pazarlıklar sonrasında bu bedeli son olarak 13 milyon Pound’a (55 milyon TL) çıkaran Ada temsilcisi, genç oyuncu için geri adım atmıyor.

Başkan Fikret Orman’ın 24 yaşındaki futbolcu için 17 milyon Pound’da (72 milyon TL) ısrarcı olması sonrasında satın alma opsiyonlu kiralama teklifi de reddedilen Londra temsilcisinin, önümüzdeki hafta içerisinde teklifini güncelleyip 15 milyon Pound (64 milyon TL) seviyesine çıkarmayı planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ