MENÜ

Beşiktaş taraftarı çıldırdı! Trabzonspor'lu Uğurcan Çakır'a yabancı madde atıldı

Vodafone Park'taki dev mücadele öncesinde, sırasında ve sonrasında Trabzonspor'lu kaleci Uğurcan Çakır tribünlerden tepki gördü. Siyah-Beyazlı taraftarlar, milli eldivene ağır küfürler ederken, uzatma anlarında sahaya yabancı madde de attı. Bu anlarda Cenk Tosun taraftarlarını sakinleştirdi, Uğurcan'ı da teselli etti.

Beşiktaş taraftarı çıldırdı! Trabzonspor'lu Uğurcan Çakır'a yabancı madde atıldı

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Haftanın maçında 4 gol çıktı ama kazanan çıkmadı. Siyah-Beyazlılar ile Bordo-Mavililer; Stryger Larsen (k.k) ve Cenk Tosun ile Maxi Gomez ve Trezeguet'in golleriyle 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Vodafone Park'taki mücadelede Karadeniz ekibinin kalecisi Uğurcan Çakır'a çok ciddi tepki vardı. Siyah-Beyazlı taraftarlar önce ısınmaya çıkan milli kaleciye çok ağır küfürler etti, ardından maç başladıktan sonra başarılı eldiven yine küfürlerden nasibini aldı.

Karşılaşmanın uzatma anlarında ise tepkini dozu kaçtı. Uğurcan serbest vuruşu kullanacağı sırada tribünlerden yabancı maddeler sahaya atıldı. Bu sırada Cenk Tosun taraftarlarından sakin olmalarını istedi, Uğurcan Çakır'ı da teselli etti. Son düdüğün ardından da yine tecrübeli file bekçisi soyunma odasına giderken tribünlerden tepkiler aldı.

YORUM YAZ