MENÜ

Beşiktaş'tan Okay Yokuşlu bombası

Süper Lig'de şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdüren Beşiktaş, bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. İşte son gelişmeler...

Beşiktaş'tan Okay Yokuşlu bombası


Yeni sezonda takımı gençleştirmek isteyen ve bu yönde adımlar atmaya başlayan Beşiktaş’ın, Trabzonspor forması ile gösterdiği iyi performansla dikkat çeken Okay Yokuşlu için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre başkan Fikret Orman’ın yakın ilişkiler içinde olduğu Muharrem Usta ile Okay konusunda el sıkıştığı öğrenilirken iki kulübün takas artı para üzerinde anlaşma sağladığı belirtildi. Ancak daha sonra Bordo-Mavili kulüpte Usta’nın seçim kararı almasından sonra transfer görüşmelerinin dondurulduğu kaydedildi.

‘AYNI TEKLİFİ SUNACAK’

Gelinen son noktada başkan Fikret Orman, Trabzonspor’un yeni başkanın belli olmasının ardından Okay Yokuşlu için temaslara yeniden başlayacak. Orman’ın eski başkan Muharrem Usta yaptıkları görüşmeleri hatırlatıp yeni yönetime de aynı teklifi sunacağı belirtildi. Eğer yeni başkan ve yönetimi de bu transfere onay verirse Okay Yokuşlu gelecek sezondan itibaren Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Okay Yokuşlu bu sezon Bordo-Mavili formayla ligde 25 maça çıktı.

Beşiktaş'a Talisca şoku! Talebi herkesi şaşırttı


Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgilendiği Marouane Fellaini'de flaş gelişme!

Haberin Devamı
YORUM YAZ