MENÜ

Beşiktaş'tan Bony için 32 milyon TL!

Fildişi Sahilli golcüyle anlaşan Siyah-Beyazlılar, oyuncunun kulübüne de menacerler aracılığıyla teklifini iletti. Kartal’ın, Swansea’ya satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunduğu kaydedildi. Beşiktaş’ın toplamda 6 milyon Euro’yu (32 milyon TL) gözden çıkardığı konuşuluyor.

Beşiktaş'tan Bony için 32 milyon TL!

Yeni sezon öncesinde forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu doğrultuda rotasını İngiltere’ye çevirdi. İlk olarak Swansea City’li Wilfried Bony konusunda temaslarını sürdüren Kara Kartal, kulübüyle yollarını ayırmaya karar veren Fildişi Sahilli yıldız için temaslarını hızlandırdı. 29 yaşındaki golcüyle menaceri aracılığıyla anlaşma sağlayan Kara Kartal, 1+1 yıllık anlaşması bulunan tecrübeli oyuncu için kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulundu.

Yeşil ışık geldi

Yıldız isim için 2 milyon Euro kiralama bedeli belirleyen Siyah-Beyazlılar’ın, opsiyon konusunda ise teklifini 4 milyon Euro olarak ilettiği kaydedildi. Geçen sezon İngiltere Premier Lig’de küme düşmeleri sebebiyle ayrılmak istediğini kulübe ileten Wilfried Bony’ye olumlu yanıt veren Swansea City’nin, Beşiktaş’tan menacerler aracılığıyla gelen öneriyi değerlendirmek için süre istediği kaydedildi.

Sakatlıktan döndü

Swansea City formasıyla geçen sezon 15’i İngiltere Premier Lig’de olmak üzere 19 karşılaşmada görev yapan Bony, rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başarmıştı. Swansea’ya 2 yıl önce bir diğer Ada devi Manchester City’den 13 milyon Euro’ya transfer olan Bony, geçen yıl dizinden bir sakatlık yaşamış, yoğun tedavi sonrasında problemini geride bırakmıştı.

Beşiktaş'ta rota Sadık Çiftpınar

Haberin Devamı
YORUM YAZ