MENÜ

Beşiktaş'ta zirve günü!

Şenol hoca, Trabzonspor’un karşısına teknik direktör olarak tam 9 bin 116 gün sonra zafer kazanmak için çıkacak. Bu doğrultuda öğrencilerine hedefi belirleyen Güneş, “Rakibimizi kayıpsız geçip İstanbul’a zirvede döneceğiz. Buna herkesin inancı tam olsun” dedi.

Beşiktaş'ta zirve günü!

Kara Kartal’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Rize mücadelesinin ardından bu akşam konuk olacakları Trabzonspor karşısından da 3 puanla ayrılacaklarına emin...

Maç eksikleriyle 59 puanlı Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Siyah-Beyazlılar’ın hocası, Hüseyin Avni Aker’deki maçla beraber zirveyi ele geçirmenin hesaplarını yapıyor.

Planladıkları gibi galibiyetle başladıkları Karadeniz turunu 6 puanla tamamlayıp, hedefledikleri noktaya ulaşacaklarını söyleyen Güneş, dünkü idman öncesinde öğrencileriyle yaptıkları toplantıda, “Trabzonspor maçı bizim için kolay olmayacak. Lig sıralamasında orta sıralarda yer alsalar da oldukça güçlü bir takımla karşılaşacağımızı unutmayıp dikkatli olmalıyız. Rakibimizi kayıpsız geçip İstanbul’a zirvede döneceğiz. Buna herkesin inancı tam olsun” ifadelerini kullandı.

En son 2-0 kazanmıştı

Güneş, Trabzonspor’a karşı 13. kez teknik direktör olarak mücadele edecek. Boluspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Bursaspor ve Beşiktaş’ın hocası olarak oynanan 12 karşılaşmanın sadece 1’ini Şenol Güneş yönetimindeki Boluspor 31 Mart 1991’de kazandı. Diğer maçlarda, Şenol Güneş’in takımları sahadan 7 kez 1’er puanla ayrılırken, 4 kez Bordo-Mavililer’e mağlup oldular.

Haberin Devamı
YORUM YAZ