MENÜ

Beşiktaş'ta suçlu siyah camlar mı?

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Benfica maçı öncesi futbolcuların yaşadığı mide bulantısının yeni otobüsten kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

Beşiktaş'ta suçlu siyah camlar mı?

Beşiktaş, Benfica karşısında ikinci yarıda ortaya koyduğu futbolla muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve 3-0’dan 3-3’e getirdi maçı. Peki aynı takım ne oldu da ilk devre 3-0 geri düşmüştü. Bunun sırrını da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonundaki basın toplantısında söyledi: Mide bulantısı! Başarılı hoca, bir çok futbolcunun mide bulantısından şikayet ettiğini belirterek, “Acaba otobüsten mi oldu, ama bilemiyoruz” dedi.

Beşiktaş - Başakşehir maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda canlı yayınlanacak?


Şenol Güneş: Yıkılmayın beyler!

ISINIRKEN DE SÜRMÜŞ

Önceki akşam daha fazla detay vermeyen Şenol Güneş ile dün bu konuyu konuştuk. İşte tecrübeli hocanın olaya dair verdiği önemli detaylar: “Oyuncular otobüsten inince ‘midemiz bulanıyor’ demişler. Isınmadan sonra da bulantı devam etmiş.

Cenk Tosun: Golü hissettim

ARABA TUTMUŞ OLABİLİR

Derhal bu olayın araştırılmasını istedim. İlgili kişiler otobüsün siyah camlarından ya da otobüs yeni olduğu için, boya kokusundan kaynaklı bir durum olabileceği üzerinde durdular. Araba tutması gibi bir durum söz konusu.”

Kaynak: Hürriyet

Beşiktaş'tan yalanlama

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla bu haberi yalanladı. İşte o açıklama;

Bugün Hürriyet Gazetesi’nde yer alan ‘Suçlu otobüsün boyası mı cam mı?’ başlığıyla yer alan haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Temsa firmasının takımımıza özel hazırladığı otobüs en son teknolojiyle ve futbolcularımızın konforu düşünülerek tasarlanmıştır.

Haberde belirtildiği gibi otobüsün camlarının yapısı veya herhangi bir başka nedenle futbolcuların sağlığına olumsuz etki etmesi mümkün değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,


Devler liginden para yağıyor...



'Aileme söz vermiştim'

Haberin Devamı
YORUM YAZ