MENÜ

Beşiktaş son dakika haberi! Sergen Yalçın'dan flaş talep! Boyd ve Elneny hariç...

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi. Yönetim ile Sergen Yalçın yeni sezon planlaması hakkında önümüzdeki günlerde kritik bir zirve yapacak. Boyd ve Elneny dışındaki tüm yabancı oyuncuların verimsiz olduğunu düşünen genç hoca, iki isim dışındakilere gelecek tekliflerin değerlendirilmesini isteyecek.

Beşiktaş son dakika haberi! Sergen Yalçın'dan flaş talep! Boyd ve Elneny hariç...

Şampiyonlar Ligi umutlarını son haftaya kadar taşıyan Siyah-Beyazlılar'da gelecek sezonun çalışmaları şimdiden başladı. Fenerbahçe galibiyetinin hemen ardından konuşan teknik direktör Sergen Yalçın, "8 veya 10 yeni oyuncunun mutlaka aramıza katılması gerekiyor" diyerek, yeni sezonda kadroda köklü değişimler yapılacağının sinyalini vermişti. Genç hoca ile yönetim önümüzdeki günlerde kritik bir zirve yapacak, oyuncuların gelecekleri bu toplantının ardından belli olacak.

Haberin Devamı

Elneny yeniden kiralanacak

FANATİK'in ulaştığı bilgilere göre; Yalçın, yönetime, Tyler Boyd ile Mohammed Elneny dışındaki tüm yabancı futbolcuların verimsiz olduğunu söyleyecek. Bu iki isim dışında diğer oyunculara gelecek olan tüm tekliflerin de değerlendirilmesi gerektiğini iletecek. Kiralık sözleşmesi bitecek olan Elneny'nin de kalması için yeniden kiralanması gündemde.

Gökhan, Caner ve Atiba...

Başarılı hocanın, sözleşmeleri sona erecek Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson'la da yola devam edilmesini istediği gelen haberler arasında. Öte yandan Yalçın'ın, yeni sezon öncesinde kaleci, stoper, merkez orta saha, sağ -sol kanat ve forvet transferleri istediği belirtildi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ