MENÜ

Beşiktaş - Sivasspor maçında kırmızı kart gören Hakan Arslan'a: Söylenecek bir söz yok!

Sivasspor, Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda mücadele etti. 3-0 Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede Sivasspor, Hakan Arslan’ın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Yazarımız ve eski hakem Deniz Çoban, maçın hakemi Arda Kardeşler’in Hakan Arslan’a ikinci sarıdan gösterdiği kırmızı kartı değerlendirdi.

Sivasspor’da Hakan Arslan’a gösterilen kartı Deniz Çoban yorumladı. Beşiktaş, mücadelenin 18. dakikasında Güven Yalçın’ın golüyle 1-0 öne geçti.İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Beşiktaş adına bu gol öncesinde Rosier'in Ghezzal'a verdiği pasta topun taç çizgisini geçip geçmediği tartışıldı.

Haberin Devamı

Maçın hakemi Arda Kardeşler’in golü vermesi üzerine Sivasspor Kaptanı Hakan Arslan, ilk yarının bitmesiyle cep telefonundan pozisyon görüntüsünü Hakem Arda Kardeşlere göstererek pozisyonun taç olduğunu iddia etti.

Arda Kardeşler, Hakan Arslan'a bu eyleminden dolayı sarı kart gösterirken oldukça sinirlenen Hakan Arslan önce elindeki cep telefonunu yere attı, ardından da reklam panosunu tekmeledi ve ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Deniz Çoban, Hakan Arslan’ın kırmızı kart görmesini Fanatik TV’de değerlendirdi. Deniz Çoban, ‘’ Siz elinize bir iletişim cihazı alarak, götürüp göstererek kararını eleştiriyorsanız bunun karşılığı sarı karttır. Devamında telefonu yere atması da bir ihtarı gerektiren harekettir. Yaşananların tümünü göz önüne aldığınızda ikinci sarı karttan kırmızı karta söylenecek bir söz yok. ‘’ yorumunu yaptı.

YORUM YAZ