MENÜ

Beşiktaş: Sergen Yalçın'dan teselli açıklaması!

Beşiktaş haberi: Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın'ın teselli açıklaması dikkat çekti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, puan kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi. Her yönüyle tek taraflı bir müsabaka oynandığına dikkat çeken Sergen Yalçın, ''Oyunun ilk bölümünde iki üç pozisyonumuz var. İkinci yarıda, rakip 10 kişi kaldı ve pozisyonlarımız oldu. Bunları değerlendirebilseydik belki de kazanırdık. Yarım pozisyona girmeyen takımdan gol yedik'' dedi.

Haberin Devamı

Alınan sonuca bahane bulunamayacağını ifade eden Sergen Yalçın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Bu bahaneler kimi teselli eder bilmem ama beni teselli etmiyor. Belki sizi teselli eder. Kazanamadığımız için üzgünüz. Kazanarak çok daha iyi bir pozisyonda olmak isterdik. Kısmet olmadı. Oyunla ilgili konuşulacak bir şey yok. Böyle takımlara karşı oynamak, pozisyon üretmek zor. Çocuklar ellerinden geldiğince üzerlerine düşeni yaptı. Sonuçta kazanamadık. İnşallah bundan sonraki maçları kazanırız.''

Bir gazetecinin, "İkinci yarıda orta sahayı değiştirdiniz. İlerleyen maçlar için kadro revizyonu anlamına geliyor mu?" şeklindeki sorusuna Yalçın, "Futbolcularım 3 günde bir maç oynuyor. Doğal olarak bazı oyuncuları değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bu kadar yakın olan bir ligde fazla oyuncu değiştirmenin çok doğal olduğunu düşünüyorum. Oyuncu değiştirmek rotasyon değildir. Çok fazla maç oynuyorlar, yoruluyorlar. 3 oyuncumuz yoktu. Mensah da haftaya cezalı oldu. Oyuncu eksikliğimiz var. Elimizden geldiğince bütün oyuncuları oyunun belirli bölümlerinde kullanmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ