MENÜ

Beşiktaş | Sergen Yalçın'dan Cenk Tosun açıklaması

Beşiktaş haberi... Sergen Yalçın'dan Cenk Tosun açıklaması... Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasını galibiyetle tamamladı. Gençlerbirliği'ne konuk olan Siyah-beyazlılar rakibini 3-0'lık skorla yendi. Beşiktaş'ın yeni transferi Cenk Tosun karşılaşmada 2 gol atarak yıldızlaştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Cenk Tosun'un performansıyla ilgili de konuşan Sergen Yalçın, "Onun için de iyi bir gün oldu. Kendi camiasına dönüşünü iki golle taçlandırdı. İnşallah o da önümüzdeki süreçte bize çok yardımcı olacak." dedi.

Sergen Yalçın'dan Cenk Tosun açıklaması... Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasını galibiyetle tamamladı. Gençlerbirliği'ne konuk olan Siyah-beyazlılar rakibini 3-0'lık skorla yendi. Beşiktaş'ın yeni transferi Cenk Tosun karşılaşmada 2 gol atarak yıldızlaştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Cenk Tosun'un performansıyla ilgili de konuşan Sergen Yalçın, "Cenk bizim için önemli bir oyuncu. Premier Lig'den geldi zaten kalitesi belli olan bir oyuncu. Onun için de iyi bir gün oldu. Kendi camiasına dönüşünü iki golle taçlandırdı. İnşallah o da önümüzdeki süreçte bize çok yardımcı olacak. Biliyorsunuz sezon sonunda şampiyona var. A Milli Takım'ın da Cenk'e çok ihtiyacı var elimizden geldiğince Cenk'i oraya hazırlamaya çalışacağız." dedi.

YORUM YAZ