MENÜ

Beşiktaş: Sergen Yalçın kontrat açıklaması!

Beşiktaş haberi: Sergen Yalçın açıklaması... Sezon sonunda kontratı bitecek olan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın'ın kontrat süresinin uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu oldu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yeni kontrat konusunda peş peşe yaptığı açıklamalar birçok soruyu da beraberinde getirdi. Milliyet Gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ, D- Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programında Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın arasında yaşananları Emre Bol ve Seçil Menteş'e açıkladı. Sergen Yalçın ile kontrat konusunu görüştüğünü dile getiren Sarıdağ, çarpıcı detaylara değindi. İşte Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları...

Beşiktaş - Sergen Yalçın: Sezon sonunda kontratı bitecek olan teknik direktör Sergen Yalçın'ın kontratı uzatılacak mı?

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yeni kontrat konusunda peş peşe yaptığı açıklamalar bu ve benzeri birçok soruyu beraberinde getirdi.

Milliyet Gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ, D- Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programında konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın ile kontrat konusunu konuştuğunu belirterek Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın arasında yaşananları aktardı.

YORUM YAZ