MENÜ

Beşiktaş öğrendi ve gönderdi

Ekrem Örenç ile Tekin Aslıhan o dönem Beşiktaş altyapısında hocalık yapıyordu. Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve Mehmet Ozan Tahtaişleyen ise A Takım'da futbolcuydu. Beş ismin birlikte menajerlik şirketi açtığını öğrenen Siyah-Beyazlı yönetimin hemen harekete geçtiği, dördüyle de yollarını ayırdığı öğrenildi.

Beşiktaş öğrendi ve gönderdi

‘Menajerlik yapan futbolcular’ dosyasında dün de ilginç bilgilere ulaştık. Önceki gün verdiğimiz haberin ardından Serdar Özkan ile birlikte tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) gönderilen Konyaspor oyuncusu Mehmet Seyfettin Sedef ve Elazısporlu oyuncu Mehmet Ozan Tahtaişleyen ile futbol temsilcisi (menajer) Ekrem Örenç ve antrenör Tekin Aslıhan’ın, Beşiktaş ile yollarının ayrılmasının nedeninin de, bu menajerlik şirketi olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

5 ortaklı şirketin adı: 5 Artı...
İstanbul Ticaret Odası’nın www.ito.org.tr adlı resmi internet sitesinde ‘590474/0’ sicil numarası; ‘5 Artı Uluslararası Danışmanlık Organizasyon Menajerlik Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi’ unvanıyla yer alan firmanın Örenç, Aslıhan, Özkan, Sedef ve Tahtaişleyen tarafından kurulduğunu öğrenen Siyah-Beyazlı yönetimin; o dönem Beşiktaş altyapısında antrenör olarak görev yapan Örenç ve Aslıhan’ın görevine son verdiği, futbolculardan Mehmet Sedef ile Mehmet Ozan Tahtaişleyen’i de takımdan uzaklaştırdığı öğrenildi.

Altyapıda baskı mı kurulmuştu?
Yönetimin, bu kararı almasında en büyük etkenin, altyapıda hocalık yapan Örenç ve Aslıhan ile altyapıdan A Takım’a katılan Özkan, Sedef ve Tahtaişleyen’in; altyapıda oynayan diğer oyuncuları da etki altına almaya çalıştığı iddialarının rol oynadığı ileri sürüldü.

YORUM YAZ