MENÜ

Beşiktaş mı Fenerbahçe mi? İşte Benteke açıklaması!

Beşiktaş, Benteke transferi için girişimleri hızlandırdı. Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek istiyor. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği belirtilen, siyah beyazlıların gündemini meşgul eden isim ise 30 Haziran itibarıyla Crystal Palace ile sözleşmesi bitecek olan Benteke. Transfer girişiminin detaylarını Fanatik.com.tr'den Yakup Çınar, Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı.

Benteke, Beşiktaş'a transfer oluyor... Siyah beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kartal'ın transfer listesindeki en güçlü adayın ise Christian Benteke olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Kulübü Crystal Palace ile sözleşmesi 30 Haziran itibarıyla sona eren Benteke'nin Beşiktaş'a transfer olma ihtimalini Yakup Çınar, Fanatik TV'ye yorumladı ve siyah beyazlıların transfer girişimine dair çarpıcı detaylar aktardı:

GİRİŞİMLER BAŞLIYOR

''İngiltere’de son yıllarda tartışılan bir oyuncuydu ama en azından bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Crystal Palace de oyuncuyla sözleşme uzatmaya sıcak bakmıyor. Devre arasında Beşiktaş bu oyuncuyu transfer etmek istemişti ancak sözleşmesi devam ediyordu. 4 milyon Pound kazanıyordu. Şu an boşa çıktı. Beşiktaş da Sergen Yalçın’ın istekleri doğrultusunda tekrar girişimleri başlatacak. ''

ABOUBAKAR'I ARATMAZ

''Lukaku ile birlikte Belçika’nın en önemli forvetlerinden bir tanesi. Ayakları çok iyi. Dar alanda rakiplerinden sıyrılıp gol atabiliyor. Şampiyonalar Ligi’nde mücadele edecek Beşiktaş için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Zor bir transfer ama eğer gelirse Aboubakar’ı aratmayacağını düşünüyorum. ''

YORUM YAZ