MENÜ

Beşiktaş Mandzukic transfer haberi | Fenerbahçe'nin nisan şampiyonluğu gibi..

Beşiktaş haberi... Mandzukic transferi gerçekleşirse Beşiktaş'a katkı sağlar mı? Mandzukic'in Beşiktaş'ın formda olan golcüleri Larin ve Aboubakar'dan farklı hangi yönleri var? Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın transfer gündemini değerlendirdi.

Beşiktaş transfer | Sergen Yalçın'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mandzukic ile ilgilendiklerini ifade etmişti.

Haberin Devamı

Mandzukic transferi gerçekleşirse Beşiktaş'a katkı sağlar mı? Mandzukic'in gelişi Beşiktaş'ın formda olan golcüleri Larin ve Aboubakar'ı nasıl etkiler? Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın transfer gündemini değerlendirdi.

Mandzukic transfer haberini Larin ve Aboubakar'ın performansları üzerinden yorumlayan Erman Özgür, "Mandzukic gibi son dönemlerde oynamamış olmasına rağmen bu oyuncuyu hazırlamakla ilgili Sergen hoca karşısında bir soru işareti bırakmıyor. Larin'in sol kenarda yaptıklarını fazla fazla yapabilir." dedi.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin forvet hattında ne kadar çok oyuncusu varsa şampiyonluk şanslarının o kadar yüksek olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Fenerbahçe'nin nisan şampiyonluğu mesela... Ne kadar çok forvet alternatifi vardı. Oyuna giren de, direkt oynayan da katkı yaptı. Kimse yedek kalmaktan gocunmadı. Beşiktaş'ta da benzer bir durum var" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ