MENÜ

Beşiktaş maçı artçıları! Dilmen: Hesabınız ne!

Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında konuk olduğu Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Kayserispor - Beşiktaş maçının VAR hakemi Cüneyt Çakır'ı ve Galatasaray-Antalyaspor karşılaşmasının VAR hakemi Atilla Karaoğlan'ı çok sert sözlerle eleştirdi. Dilmen çok da önemli bir iddiada bulundu.

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Kayserispor - Beşiktaş maçının VAR hakemi Cüneyt Çakır'ı ve Galatasaray Antalyaspor maçının VAR hakemi Atilla Karaoğlan'ı sert sözlerle eleştirdi.

Kayserispor - Beşiktaş maçının VAR hakemi Cüneyt Çakır'ı sert sözlerle eleştiren Rıdvan Dilmen, "Cüneyt hoca, Fırat hocayı çağırdıktan sonra penaltı vermeme ihtimali yok. Bunların hepsi aynı rütbe, arkadaşlar çoktandır. Cüneyt hoca penaltı versin diye çağırdı, kırmızı vermesin diye çağırmadı. Zoran Kvrzic'nin pozisyonu net kırmızı kart. Tırnağına gelse bile net kırmızı. Çünkü kasıtlı yapılıyor" dedi.

Galatasaray - Antalyaspor maçının VAR hakemini de eleştiren Rıdvan Dilmen, "Atilla Karaoğlan ilk pozisyonda çağırıyorsun 'Emre Kılınç'ın kırmızı kart gördüğü pozisyon) ikinci pozisyonda (Marcao'nun sarı kart gördüğü pozisyon) neden çağırmıyorsun? Sizin hesabınız ne? Ben yıllarımı bu işe verdim. Kimin hangi niyette olduğunu görüyorum" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ