MENÜ

Beşiktaş, Lois Diony transferi için görüşmelere başladı!

Burak Yılmaz'ın beklenmedik sakatlığının ardından kadrosunu bir golcüyle güçlendirmek için harekete geçen Beşiktaş'ın Saint Etienne forması giyen Lois Diony'yi transfer etmek için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Beşiktaş, Lois Diony transferi için görüşmelere başladı!

Burak Yılmaz'ın beklenmedik sakatlığının ardından kadrosunu bir golcüyle güçlendirmek için harekete geçen Beşiktaş'ta transfer gündemine sürpriz bir isim geldi. Siyah Beyazlılar'ın Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint Etienne'de forma giyen 26 yaşındaki santrfor Lois Diony için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Fransızların dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe'in okuyucularıyla paylaştığı habere göre Kara Kartal, Saint Etienne Teknik Direktörü Ghislain Printant'ın planlarında yer almayan yıldız ismi kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezonu Bristol City'de kiralık olarak geçiren Diony, forma şansı bulduğu 32 maçta 7 gol ve 2 asist kaydetmişti.

Öte yandan Yahoo Sports Fransa'dan Manu Lonjon da kendisine ait Twitter hesabından paylaştığı haberde Diony'nin Beşiktaş'a çok yakın olduğunu ve transferle ilgili nihai kararın gün içinde verileceğini yazdı.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ