MENÜ

Beşiktaş - Konyaspor karşılaşması öncesi değerlendirdi: Sahaya olumsuz yansır!

Beşiktaş bu akşam Süper Lig 29. hafta açılış maçında saat 21.00'de Vodafone Park Stadı'nda Konyaspor'u ağırlıyor. Her iki takım için de önemi büyük olan karşılaşma öncesi editörümüz Necati Albayrak çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında evinde Konyaspor'u ağırlıyor. Siyah - Beyazlı ekipte gerçekleştirilen antrenmanlar esnasında Adem Ljajic ve Jeremain Lens'in sakatlığı sonrası iki futbolcusunda da corona virüs vakasına rastlanması işleri bir hayli zora soktu.

Haberin Devamı

Editörümüz Necati Albayrak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Yaşanan durumların sahaya olumsuz yansayacağını belirten Necati Albayrak, 'Dün yapılan açıkalamada 2 futbolcuda corona virüs sonuçlarının pozitif çıkmasıyla birlikte sıkıntılı sürecin yeniden başladığını söylemek mümkün. Merak edilen soru, 'Ligler oynanmaya devam ederken pozitif vaka yaşanırsa ne olacak?' sorusuydu. Protokoller gereği lig devam edecek. Bunun sahaya olumsuz yansımaları olacak.' dedi.

Bu karşılaşmanın Konyaspor için ölüm kalım maçı olduğunun altını çizen Necati Albayrak, 'Konyaspor için tam anlamıyla ölüm kalım maçı. Konyaspor’da kayba tahammül olmayan haftalara gelindi. ' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ