MENÜ

Beşiktaş Kaptanı Atiba Hutchinson: Ligde daha çok maç var

Beşiktaş Kaptanı Atiba Hutchinson, Kayserispor mağlubiyetini, "Kupayı gerçekten kazanmak istiyorduk fakat başaramadık. Ligde daha çok maç var. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" yorumunu yaptı.

Beşiktaş Kaptanı Atiba Hutchinson: Ligde daha çok maç var

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş, Kayserispor'a 2-1 kaybederek turnuvaya veda etti. Mağlubiyetin ardından Siyah-Beyazlılar'ın kaptanı Atiba Hutchinson önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çok üzgün olduklarını söyleyen Kanadalı orta saha, "İstediğimiz sonuç bu değildi. Daha iyi oynamak isterdik. Çok fırsat bulduk ama olmadı. Rakip daha az geldi ama eline geçen fırsatı değerlendirdiler. İkinci gol sonrasında çok baskı kurduk ama olmadı. Kupayı gerçekten kazanmak istiyorduk fakat başaramadık. Ligde daha çok maç var. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Taraftarımızı üzdüğümüz için onlardan özür diliyoruz" dedi.

Daha çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan 39 yaşındaki oyuncu, "Biz her zaman bir şeylr kazanmak için mücadele ederiz. Böyle kaybetmek hiçbirimizin alışkın olduğu şey değil. En iyi şekilde çalışıp, bu sezonu en iyi şekilde tamamlamak ve gelecek sene için daha iyi olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ