MENÜ

Beşiktaş isyanı... Sergen Yalçın!

Erzurumspor karşısında alınan 4-0'lık net galibiyete rağmen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın oldukça sinirliydi. Basın mensuplarının maçla ilgili sorularını yanıtlayan Kartal'ın teknik patronu, kendisi hakkındaki yorumlara da tepki gösterdi. Beşiktaş teknik direktörü, hakemlerle yaşadığı diyaloglar sonrası ceza alması gerektiğini aktaranlara, çok sert bir karşılık verdi. Sergen Yalçın, Fatih Terim'in Karagümrük maçında gördüğü kırmızı kartın hatırlatılmasının ardından daha da sinirlendi.

Sergen Yalçın'ndan sert açıklamalar... Süper Lig’in 13. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği BB Erzurumspor’u sahasında 4-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Sergen Yalçın maçın ardından açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Sergen Yalçın, kendisiyle ilgili yapılan yorumlara sert sözlerle karşılık verdi.

Haberin Devamı

Fatih Terim’in Karagümrük maçında gördüğü kırmızı kartın hatırlatıldığı Sergen Yalçın, kendisiyle ilgili yapılan yorumlara değinerek, “Benimle ilgili sürekli televizyonda algı yapıyorlar ‘niye atılmadı’ diye. Ne kadar meraklısınız benim atılmama. Daha önce çalıştığım yerlerde atıldım ben. Ayrıca siz nereden karar veriyorsunuz benim atılacağıma. Ben kenarda 4. hakemle seviyeli şekilde tartışıyorum, hakaret etmiyorum, küfür etmiyorum, neden atılayım ben? Bilmediğiniz konularda televizyonda anlamsızca konuşuyorsunuz. Ben atılınca başınız göğe mi erecek? Bazen biz de kontrolümüzü kaybedip aşırı tepki gösterebiliyoruz ama bu her zaman olmuyor. Fatih hoca da daha önce atıldı, ben de atıldım. Yaptığımız işin doğasında var bu. Ama ısrarla algı yapıyorsunuz. Ben de atılmayacağım, bunu söylüyorum. İtirazım her zaman saygılı boyutta olacak, atılmayacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ