MENÜ

Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca'yı Gökhan Keskin anlattı!

Siyah beyazlı kulübün oyuncu inceleme ekibini yöneten Gökhan Keskin, yeni transfer Talisca’yı, “Uzak mesafeden toplara çok sert ve isabetli vuruyor. Hem hücum hem de defans yönüne olgun futboluyla katkı verirken, zekasıyla oyuna yön de verebiliyor” sözleriyle özetledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca'yı Gökhan Keskin anlattı!

Beşiktaş’ın yeni transferi Benficalı Talisca’yı, Brezilyalı’yı takıma kazandıran isimlerin başında gelen scout direktörü Gökhan Keskin anlattı.

Sosa’nın gidişi sonrası orta sahaya takviye arayan ve Talisca’yı kiralamak üzere Benfica ile anlaşan Beşiktaş, bu oyuncuyu 1 yıldır takip ediyordu. Futbolcuyu izleme görevini bizzat üstlenen scout ekibinin direktörü Keskin, “Jose Sosa çok iyi bir oyuncuydu. Ama ofansif düşünüyordu. Talisca ise oyunu iki yönlü, yani hem ofansif hem de defansif oynuyor” şeklinde konuştu.

Ricardo Quaresma'da üzücü gelişme

ŞENOL HOCA İLE İNCELEYİP BEĞENDİK

Gökhan Keskin, Benfica’nın 22 yaşındaki Talisca konusunda geleceğe dair önemli planları olduğuna dikkat çekerek, “Benfica’nın birkaç sezon içerisindeki en büyük beklentisi Talisca’dan. Onu parlatıp, yüksek rakamlara satacaklarını düşünüyorlar. Bu potansiyel de, oyuncuda var” dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş ile ortak hareket ederek Brezilyalı futbolcuyu beğendiklerini ve izlediklerini dile getiren Keskin, “Şenol Hoca, benden öncelikle oyuncunun karakteristik özelliklerini istedi. Raporumuz olumlu olunca, hoca Talisca’nın düşünce ve oyun yapısını inceledi. Sonunda transfere karar verdik” diye konuştu.

Gökhan Keskin sözlerini, “Talisca, Beşiktaş’a çok faydalı olacağına inandığım bir futbolcu” diyerek bitirdi.

Martins İndi pazarlığı!

UZUN AMA HIZLI VE HAREKETLi

Uzun boylu bir oyuncu ama ağır değil. Oldukça süratli ve teknik bir futbolcu. Kıvrak hareketleri ve çalımlarıyla da dikkat çekiyor.

CEZA SAHASI DIŞINDAN AVLAR

Özellikle rakip kaleye uzak mesafelerden sert ve isabetli şutları var. Ancak aynı zamanda, paylaşımcı bir futbolcu...

Şansal Büyüka'dan Oumar Niasse iddiası

ATAK YÖNÜNE ETKi EDEBiLiR

Oyun zekasıyla, takımın atak yönüne rahatlıkla etki edebilir. Arkadaşlarını orta sahadan yönlendirip oyun da kurabilir.

iKi YÖNÜYLE DE FARK YARATIR

Talisca orta sahada takımına hem hücum hem de savunmada katkı verebilecek yeteneklere sahip. Bu nedenle çok yönlü bir yapısı var.

Kaynak: Hürriyet

Gökhan İnler ısrarı sürüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ